Gotujemy po polsku: Appetita na święta

10 grudnia 2014, dodał: KMC PR
Artykuł zewnętrzny

Boże Narodzenie to radosne i długo wyczekiwane święta. Zapach lasu, który wnosi do domu zielona choinka oraz aromaty świątecznych ziół i przypraw potrafią wprowadzić w magiczny nastrój. Nieodłącznym elementem świąt jest suto zastawiony stół, na którym nie może zabraknąć tradycyjnych polskich potraw. Przy ich przyrządzaniu warto sięgnąć po skomponowane według sprawdzonych receptur mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita.

Przygotowanie wigilijnego karpia, pstrąga czy łososia będzie prostsze z Przyprawą do ryby Appetita. Autorska kompozycja aromatycznych ziół i przypraw nada im pełni smaku. Mieszanka doskonale sprawdzi się przy smażeniu, grillowaniu, pieczeniu, duszeniu czy gotowaniu na parze. Warto przyprawić rybę na godzinę przed obróbką.

Wśród świątecznych dań z kapusty prym wiedzie bigos, który jest kwintesencją staropolskiej kuchni. Tradycyjnego smaku doda mu Przyprawa do bigosu po staropolsku Appetita. Kompozycja ziół i przypraw wzbogaci zarówno jego wigilijną, postną wersję, jak i mięsną, podawaną w kolejne dni świąt.

Mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita to kompozycje aromatycznych ziół i przypraw, które ułatwią szybkie przygotowanie polskich dań o tradycyjnym smaku. Posiadają naturalne receptury, bez dodatku glutaminianu sodu.


Producent:
Colian Sp. z o.o.
Produkty:
Przyprawa do ryby (20g), Przyprawa do bigosu po staropolsku(30g),
Cena: ok. 1, 40 zł

 

file1418206333



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.