Zielony makaron z Pesto

16 marca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Zielony makaron z Pesto – dieta zielona

Składniki:

opakowanie zielonego makaronu
2 szklanki liści bazylii
garść łuskanych orzechów piniowych
ząbek czosnkupesto-pasta
1/3 szklanki oliwy z oliwek
sól
pieprz
opcjonalnie parmezan
Przygotowanie:
Makaron ugotować. Bazylię, orzechy i czosnek zmiksować z oliwą z oliwek i doprawić do smaku. Podgrzanym sosem polać makaron. Można posypać startym parmezanem.
fotka: red.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...