Rosół z pieczarkami

7 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 porcja rosołowa z indyka
4  skrzydełka drobiowe
2 marchwie
1 pietruszka
½ selera
liść pora, selera, natka pietruszki, koper
liść laurowy
ziele angielskie
30 dag pieczarek
łyżka masła
1 kostka rosołowa
sól, pieprz

Ugotować rosół, doprawić do smaku. Dodać na koniec aromatyczne liście, aby rosołowi nadać odpowiedniego aromatu. Pieczarki usmażyć na maśle. Do talerza nalać rosołu, włożyć łyżkę usmażonych pieczarek. Podawać jako pierwsze danie.

file1265574068



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.