Młoda kapusta z marchewką z koperkiem

22 czerwca 2015,
dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • główka młodej kapusty
  • duży pęczek koperku
  • 1 cebula
  • 3 młode marchewki
  • 1 młoda pietruszka

Kapustę poszatkować wrzucić do garnka i zalać połową szklanki wody, dodać cebulę pokrojoną w piórka, marchewkę i pietruszkę w plasterki. Gotować do miękkości (około 20 min.). Dodać pocięty na drobne koperek.
Przygotować zasmażkę: 1 łyżkę masła klarowanego roztopić na patelni, dodać 1 łyżkę mąki i wodę z kapusty- wymieszać dokładnie, chwile podsmażyć.
Wlać do kapusty wymieszać, ewentualnie dosolić.

file1338547978



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.