FRYKASKI

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 pierś z kurczaka
    1 jajko
    bułka tarta
    wegeta
    pieprz
    olej

      Pierś umyć, osuszyć i pokroić na skos w paseczki przypominające fritki. Włożyć do naczynia, posypać przyprawami. W następnym naczyniu roztrzepać jajko i przełożyć do niego kawałki piersi. Wszystko razem wymieszać. Do miseczki wsypać tartej bułki i obtaczać paseczki w bułce. Rozgrzać olej na patelni i smażyć na złoty kolor.

      file1263590036



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      wakacyjne kolory paznokci
      Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
      Koncerty
      Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
      pokój dziecięcy
      Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
      Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
      Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...