Moja wątróbka

10 stycznia 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

60 dag wątróbki drobiowej czyścimy i myjemy, kroimy na średnie kawałki.
Przyprawiamy wątróbkę solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, papryką słodką.
Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki, wątróbkę obtaczamy w przygotowanej panierce. Smażymy wątróbkę na rozgrzanym tłuszczu, dodajemy 2 cebule pokrojone w piórka, dalej smażymy. Można podawac z chlebem lub ziemniakami.

file1263124906



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.