Krem Rafaello

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 litra śmietany
  • 2 śnieżki
  • 2 białe czekolady
  • 30 dag migdałów w płatkach
  • 20 dag kokosu
  • Czekoladę rozpuścić z odrobiną kremówki i ostudzić. Śmietanę wraz ze śnieżkami ubić, dodać migdały i kokos. Część migdałów zostawiamy i posypujemy z wierzchu. Zostawiamy do zastygnięcia.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
    Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
    "nocne marki" - dozwolone po 22 :)
    Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
    Depilacja-co najlepsze?
    Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
    Torebka duża czy mała?
    Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...