Ryba po grecku

22 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • filety z mintaja
  • 3 cebule
  • olej
  • wegeta
  • koncentrat pomidorowy
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz
  • cukier
  • mąka
  • Rybę obtaczać w mące i usmażyć. Na oleju podsmażyć cebule pokrojone w plastry. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, koncentrat pomidorowy, wegetę, trochę cukru i wymieszać. Dodać trochę wody i poddusić. Gorąca cebulą zalać rybę.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.