Dip z buraczkami

19 marca 2011, dodał: Monika
Artykuł zewnętrzny

100g pokrojonych konserwowych buraczków wymieszać z 2 ugotowanymi i posiekanymi żółtkami, 2 łyżkami szczypiorku, łyżką natki, 3 łyżkami gęstej śmietany i 4 łyżkami majonezu. Doprawić sokiem z cytryny, sola i pieprzem



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...