Grillowane ananasy z mleczkiem kokosowym

3 października 2013, dodał: milagro
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • świeży ananas
  • mleczko kokosowe
  • brązowy cukier
  • płatki migdałów
  • gałka lodów

Przygotowanie:

Ananasa obrać ze skóry i  pokroić na centymetrowe plastry. Garnirować w mleczku kokosowym i cukrze, a następnie  kłaść na rozgrzany grill. Piec 10 minut.  Na koniec posypać płatkami i podawać ciepłe z gałką lodów. Moje dzieci lubią też wersję posypaną cynamonem.

Moi znajomi byli zachwyceni!  Polecam gorąco!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...