Temat: Jaki hotel w Poznaniu polecacie?
Wybieram się na sylwestra do Poznania, ale niestety nocleg muszę jakiś załatwić i pomyślałam o hotelu. Co możecie polecić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wybieram się na sylwestra do Poznania, ale niestety nocleg muszę jakiś załatwić i pomyślałam o hotelu. Co możecie polecić?
Mogę Ci polecić Hotel Włoski pracowałam w nim swojego czasu i jest naprawdę fajnym miejscem z duszą. Miło wspominam pracę w tym miejscu ![]()
Jak do mnie do pracy przyjeżdżają jacyś ludzie z Polski to zawsze załatwiam im nocleg we Włoskim. Bardzo sobie to miejsce chwalą.
Ooo... brzmi fajnie
a jak wyglądają ceny w tym hotelu? i co się w nich zawiera?
Jak ostatnio zamawiałam pokój dwu-osobowy to cena wynosiła wynosiła 197zł za dobę.
Cena za nocleg jest taka jak napisała Olka. W cenie wliczony jest bezprzewodowy dostęp do internetu darmowa kawa w lobby oraz w pełni wyposażony pokój.
A gdzie znajduje się dokładnie ten hotel przy jakiej ulicy?
To jest ulica Dolna Wilda 8, 4-5min spacerkiem do centrum handlowego Stary Browar, jakieś 10-15min do starego rynku.
Bardzo blisko znajduje się dworzec PKS i PKP, 2 minuty od hotelu znajduje się przystanek tramwajowy skąd bezpośrednio dojedziemy do większości miejsc w miasta.
piękna rozmowa ... klasyczny przykład, zaraz po dyskusji o garniturze fatalnie przeprowadzonego marketingu szeptanego ![]()
Justyna, o tym samym pomyślałam. haha ![]()
Jak dla mnie corocznym noclegiem jest Hotel Włoski. Mogę go z przyjemnością polecić również wszystkim innym. Wyposażenie oraz standard na wysokim poziomie a cena do zaakceptowania za taka jakość na pewno dla każdego. Polecam i Pozdrawiam.
Ja również polecam Hotel Włoski. Dla mnie rewelacja. Jest on gustownie zaprojektowany, a przez to elegancki i gustowny. Obsługa jest niesamowicie miła i przede wszystkim kompetentna. Dodatkowym atutem jest miła i ciepła atmosfera oraz rewelacyjne dania w restauracji.
wychodzi na to, że w Poznaniu jest tylko jeden hotel ![]()
wychodzi na to, że w Poznaniu jest tylko jeden hotel
Albo tylko jeden godny polecenia
Ciekawe czemu ![]()
Ostatnio edytowany przez Ninek (2012-03-08 15:54:02)
W Poznaniu jest wiele hotelów . Odwiedziłem już wszystkie i najbardziej przypadł mi do gustu hotel włoski.pl
Panuje tam świetna atmosfera , można się zrelaksować , odpocząć. Do tego oferują bardzo smaczne jedzenie.
Ależ ten hotel ma wzięcie
a Pan Marcin już wszystkie odwiedził... no nic, tylko pogratulować wyniku ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź