26

Odp: wypadające włosy

mnie też wypadają włosy , łykam Bellise ale jakoś dużej różnicy nie widzę sad

27

może trzeba zrobić badania czasem czegoś brakuje ? a może tarczyca chora? anemia?

28

często złe odżywianie szkodzi, stres,odchudzanie, częste suszenie włosów,prostowanie bardzo niszczy
jedz owoce warzywa ,soki pij marchwiowe ,słonecznik

29

W listopadzie 2009 w aptekach i sklepach kosmetycznych pojawiła się Subrina Recept w nowym opakowaniu z jeszcze bardziej skuteczną recepturą. Produkty tej marki przeciwdziałają przetłuszczaniu się włosów, ich wypadaniu, a także zwalczają łupież. Jednocześnie na rynek wprowadzona została nowa marka Prolab, która także została stworzona z myślą o problemach skóry głowy. W związku z tym poprosiliśmy losowo wybranych klientów aptek, którzy w styczniu kupili nasze produkty aby podzielili się z Państwem opiniami na ich temat oraz wrażeniami z przebiegu swojej kuracji. Wypowiedzi są całkowicie szczere i autentyczne! Relacje z przebiegu kuracji będą pojawiały się na blogu cyklicznie, zawsze w ostatnim tygodniu miesiąca. W ten sposób każdy internauta może regularnie śledzić rezultaty działania naszych produktów.
Jeśli i Ty jesteś zadowolony z kosmetyków Subrina Recept czy Prolab i chciałbyś swoją opinią wskazać innym drogę do rozwiązania problemów z włosami napisz!
Może w związku z ich używaniem zyskasz coś więcej niż piękne włosy?...sprawdź na www.dbamowlosy.com.pl!

30

Miałam ten problem wypadania włosów.
Musiałm jeść tabletki i wcierać rozne specyfiki.
Rok czasu udręki, ale potem już jest po sprawie.

31

mi całkiem włosy odżyły po Femsilice w zimę a teraz kupiłam w instytucie kerastase (za namową stylistki wrrr) suplement na włosy..ogolnie do Kerastase mam zaufanie więc liczę, że będzie dobrze.

32

Niestety mnie również zaraz po ciąży włosy zaczęły wypoadac .
Oczywiście zaraz kupiłam preparaty wzmacniajace i stosowałam taki wosk który poleciła mi farmaceutka w aptece .Po kilku miesiacach wszystko sie unormowało .
Ciężko było ale wazne że sie udało

33

tak, mi wypadały garściami, a po 2 miesiącach skądś się wzięły z powrotem i znów zachwycały wyglądem

34

Na wypadające włosy seria Radical jest skuteczna. MI na szczęście nie wypadały i nie wypadają.

35

Emilia, znam tą serię RADICAL, brałam ją i jest dobra i pomocna.

36

MOjej bratowej strasznie wypadają aż z krwią.... to chyba jakaś choroba... dałam jej ten radical w kapsułkach i mówi że, jest lepiej....

37

o  kurcze... niech idzie czym prędzej do lekarza... nie słyszałam nigdy o tym żeby wypadały aż z krwią........ brrr sad

38

Była i już stosowała różne preparaty i nic.....normalnie ma już miejscami łyse miejsca.....

39

biedna... może niech zrobi sobie analizę pierwiastkową włosów??
http://www.google.pl/search?q=analiza+p … =firefox-a

40

Muszę jej o tym powiedzieć. Szkoda mi jej bo boryka się z tym problemem od kiedy urodziła drugie dziecko....

41

Bolku, to nawet mogą wypadać włosy z krwią, aż się przeraziłam nie na żarty tak jak i Wy.

42

Ważne jest, aby pobudzić cebulki włosowe do pracy, dlatego polecam delikatny masaż skóry głowy, który poprawia krążenie krwi w skórze i dotlenia komórki. Taki masaż można połączyć z olejowaniem włosów (olejki są świetne jeśli chodzi o szybszy wzrost włosów), można go też wykonać podczas mycia głowy szamponem. Odkąd robię olejowanie z masażem skóry głowy widzę liczne baby hair smile

43

Moje włosy też bardzo wypadały szczególnie po umyciu ich miałam całą szczotkę włosów .Postanowiłam z tym walczyć  rozczesując włosy delikatną szczotka (z miękkiego włosia)  i używać odżywki z  by moje włosy łatwiej sie rozczesywały to pomagało ale nie wiem .Wpadłam potem na pomysł  by kupić sobie skrzyp z pokrzywą .Są to tabletki z firmy "BioGarden wyciąg ze skrzypu i pokrzywy " To zaczęło dawać  rezultaty  moje włosy są bardziej puszyste i jest ich więcej  .;P

44

Ja zaczęłam używać mgiełki z Radicala wink

45

rozpoczynam od dzisiaj stosowanie ampułek wzmacniających z Joanny.
Zajrzyj też tutaj: http://sposoby-wlosy.pl/sposoby/sposoby … ace-wlosy/
dobra jest też odżywka z Joanny na wypadające włosy ze skrzypem polnym. Możecie poczytać o niej tutaj
http://sposoby-wlosy.pl/kosmetyki/odzyw … em-polnym/

Ostatnio edytowany przez long_dark_hair (2012-05-09 19:38:25)

46

a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
burman69@wp.pl