Odp: Jak wywrzeć dobre pierwsze wrażenie na kobiecie?
To musisz się jak najczęściej uśmiechać, nawet jeśli się wydaje, że nie jest dobrze w danej chwili:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To musisz się jak najczęściej uśmiechać, nawet jeśli się wydaje, że nie jest dobrze w danej chwili:)
Nigdy nie miałam problemu z uśmiechem, choćby nie wiem jak źle było to niewiele wystrrczało, żeby się od razu pojawił od ucha do ucha i to szczery. Dopiero teraz mi się to zmienia. Dorosłość mnie dopadła.
Spoważniałaś po tej 30-tce...?
Dorosłość to też samodzielność... A z tego co piszesz widać, że jej chyba unikasz, bo stałego związku nie chcesz, więc ona wynika raczej tylko z wieku niż z obowiązków związanych np. z rodziną... Uwierz mi, że to nie to samo co prawdziwa dorosłość, odpowiedzialność za kogoś...
Ja myślę, że to unikanie wynika tu raczej z obaw niż z niedojrzałości...
Każdy ma w sobie trochę niedojrząłości, nie bądźcie takie okrutne dziewczyny...
No własnie, głaskajcie mnie, przytulajcie, współczujcie mi, a nie ...
I wgl to gdzie jest Ksymena? Może ona się nade mną zlituje... e... nie, ona się na pewno nie zlituje
[quote=Gabika]Dorosłość to też samodzielność... A z tego co piszesz widać, że jej chyba unikasz, bo stałego związku nie chcesz, więc ona wynika raczej tylko z wieku niż z obowiązków związanych np. z rodziną... Uwierz mi, że to nie to samo co prawdziwa dorosłość, odpowiedzialność za kogoś...[/quote]
Teraz to już nie jest obowiązek żeby mieć rodzinę, to jest tylko jedna z opcji:)
[b]"Mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem, jakie zrobił na kobiecie"[/b] Julian Tuwim
Genialne!
He he, czasem nawet nie zauważa ze ona dawno sobie poszła:)
Ależ oni potrzebują podziwu... nieraz to zauważyłam i Wy z całą pewnością też
Przede wszystkim chcą mieć potwierdzenie, ze kobieta ich podziwia,bo męski świat opiera się na rywalizacji i okazywaniu "lepszości"
Aaaa... prawda. Samiec musi być najlepszy.
A my przecież zwracamy większą uwagę na panów pewnych siebie, a nie tych zamyślonych i przygarbionych:)
Bo panowie pewni siebie zwracają uwagę na nas, a zamyśleni na swoje myśli, a przecież my musimy być zauważane i adorowane.
Najlepiej wypośrodkować zamyślenie i pewność siebie, wtedy będzie okazja i czas na wszystko:)
Ale taki zamyślony chłopiec to bardzo romantycznie się prezentuje;)
Zależy jeszcze o czym tak myśli
Zawsze można podejść i zapytać, może doceni takie zainteresowanie?
Jak będzie bardzo zamyślony to nie usłyszy. Trzeba go najpierw posmyrać.
Nie wolno molestować zwłaszcza w publicznym miejscu
[quote=niechcemisie]Jak będzie bardzo zamyślony to nie usłyszy. Trzeba go najpierw posmyrać.[/quote]
Może być tak zaskoczony że zareaguje źle, np ucieczką:)
Łee.... To takiemu tchórzowi jeszcze ko... klapsa na rozpęd dać.
Nie ucieknie, tylko będzie chciał więcej...:)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź