Temat: Moda na kosmetyki indyjskie?
Widzę ostatnio w sieci (albo mam haluny) jakiś wzrost zainteresowania kosmetykami indyjskimi i w ogóle takimi orientalnymi sprawami.
A co Wy o tym myślicie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Widzę ostatnio w sieci (albo mam haluny) jakiś wzrost zainteresowania kosmetykami indyjskimi i w ogóle takimi orientalnymi sprawami.
A co Wy o tym myślicie?
No, można spróbować i przekonać się.
Od lat stosuję hennę na brwi i rzęsy, dzięki temu nie muszę się już dodatkowo malować
Henna, to super rzecz.
Ostatnio bardziej koreańskie widzę są na topie, ogólnie produkty ze Wschodu, np. syberyjskie dobrze się sprzedają.
Mam mydełko indyjskie, nawet fajny zapach, ale słabo się pieni.. Drugi raz nie kupię.
Świetne terapie ajurwedyjskie - różne zabiegi oczyszczające z udziałem tych kosmetyków i mam masę pozytywnych opinii. Sama też w domu używam. Tanio, bardzo naturalny skład, gwarancja braku skutków ubocznych, a składniki takie, że uspokajają i wpływają realnie na samopoczucie. Właśnie od wielu kobiet słyszałam, że jak zaczęły stosować kosmetyki ze składem ajurwedyjskim to mniej się stresują, lepiej się myśli, szybciej zasypiają. Coś w tym jest naprawdę.
Tam jest więcej składników roślinnych niż u nas.
Mają dziwny zapach, jak dla mnie nie są atrakcyjne...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź