426

Odp: Bielizna

to fajne:

427

Ja umieram zawsze jak wchodzę na tę stronę ;(

428

ee nie tzra umierać tongue trza oszczedzać ;D

429

łatwo powiedzieć trudniej wprowadzić w życie tongue

430

Wiem, ale ja czesto stosuje ten sposob - przez TĄ strone ;p

piszac koeljny artykul wypatrzyłam moje MUST HAVE ;p

431

i tu się czai niebezpieczeństwo w takim pisaniu - na wiele rzeczy zaczyna się chorować ... smile

432

niekoniecznie, niektóre są poprostu nieosiągalne sad

433

nawet większość w moim przypadku jak już sobie coś wybiorę wink

434

ja spianm poślady i to co chce to sobie kupie wink.
Jeszcze moge szaleć poki sama siebie utrzymuje, ze tak to ujmę i mieszkam z rodzicami smile

435

[quote=malenka84]ja spianm poślady i to co chce to sobie kupie wink.
Jeszcze moge szaleć poki sama siebie utrzymuje, ze tak to ujmę i mieszkam z rodzicami smile[/quote]

no to fakt - korzystaj póki możesz smile

436

pewnie teraz możesz sobie odkładać na takie rzeczy, ja robiłam tak samo, tyle że wydawałam wszystko na podróże a nie ciuchy big_smile

437

jakie to były fajne czasy ...

438

dla mnie to pamięć o innych czasach, wiele przyjemniejszych dla młodych ludzi...

439

[quote=justyna]pewnie teraz możesz sobie odkładać na takie rzeczy, ja robiłam tak samo, tyle że wydawałam wszystko na podróże a nie ciuchy big_smile[/quote]

podróże to bliżej wakacji - ale z moim wpiew planujemy pojezdzic po PL wpierw a potem coś dlaej smile

440

a ja robiłam na odwrót - najpierw, póki mogłam wydać więcej na wakacje (bo mieszkałam z rodzicami) to jeździłam po całej Europie, a teraz rowerek, namiot i  Polska... jest super smile
a zbierałam cały rok, bo w szkole średniej pracowałam tylko jeden miesiąc - najczęściej lipiec, a w sierpniu wydawałam co uzbierałam i zarobiłam wink

441

No tak ale zobaczycie jak dzieci będą to nic praktycznie nie można odłożyć zawsze jakiś wydatek wyskoczy , nie zaplanujesz niczego

442

niestety i zawsze sobie odmawiasz..., ale tak to już jest

443

ale wiecie ja lubie zadowalać moje córki i trafić z prezentami , bo jak widzę ich uśmiech i kilka bardzo przeze mnie uwielbianych słówek na uszko, np. Mamusiu! kochamy Cię! to wymiękam

444

bo to jest właśnie najpiękniejsze w byciu Mamą, nie ma na świecie pięknniejszych słów smile

445

Moja starsza jest mało wylewna natomiast młodsza trajkotka i przylepka  uzupełniają sie i chyba co raz lepiej sie dogadują szczególnie teraz jak dorastają , choć nie ukrywam różnica wieku a jest między nimi 5 lat robi swoje! Nawet w szkole moja młodsza operuje takim dojrzałym słownictwem że niektorych nauczycieli wycina z butów. Myślę że to dla tego że ma starsze rodzeństwo a nie młodsze!

446

ja ze swoją siostrą zaczęłam się dopiero dogadywać jak zaszła w ciążę z pierwszym dzieckiem, wcześniej nie umiałyśmy w zgodzie zjeść obiadu smile

447

tak to jak ja ze swoim bratem ,a teraz kiedy jesteśmy na odległość to tęsknimi i wspominamy stare dobre czasy!

448

brata mam bardzo młodego, a że różnica wieku jest ogromna, to zawsze mu matkowałam i nasze relacje są wyjątkowo bliskie smile

449

tak jak ja mam młodsza siostrę , bo jest nas troje, ja średnia. Ale przez dłuższy czas byłam tą najmłodszą , bo moja młodsza siostra bardzo późno sie urodziła , między nami różnica wieku 13 lat , wiec też wiem jak sie matkuje rodzeństwu, ile to wieczorów przepłakałam kiedy trzeba było zostać z nią a koleżanki na dyskotekach.

450

ja miałam skończone 18 kiedy się urodził mój brat i tak nieraz bywało, że myśleli że to moje dziecko i chyba tak troszeczkę jest smile