401

Odp: Bielizna

czarna monotonna, ja się na kolorową przestawiłam smile

402

a mi jest obojętne jaki kolor aby się dobrze nosiła

403

obojętne???  dla mnie to niezwykle istotna część garderoby!

404

ja mam jeden stanik czarny i chyba ze dwie pary gatek - w tym jedną z różową wstążeczką wink a poza tym wszystkie kolory tęczy big_smile

405

a ja nie mam ani jednego czarnego stanika czy czarnych majteczek tongue białych też nie mam tongue

406

ja jak należy posiadam, nawet kilka zestawów, ale to jest konieczność - jak ubrać iny do czarnej bluzeczki? ale też wolę kolorowo-zwariowane smile

407

gatki - kolorowe big_smile

Staniki biel, czern, chcialam kolorwe ale nie ma odpowiednich na moj biust:P

408

a ja zawsze muszę mieć pasujący dosiebie zestaw, często go po prostu tworzę dobierając kolorystycznie, ale musi pasować!

409

ja zupełnie czarnego stanika to nawet nie mam... biały posiadam, a reszta to najróżniejsze połączenia kolorów - ciemna zieleń z fioletem, beż z brązem i złotym, czarno-zielono- różowy-biały ....

410

ja czarny noszę pod czarne bluzki, nie lubię jak mi prześwituje....
Malenka, nie ma?? na mój jest a na Twój nie ma?? yikes
dawaj rozmiar, zaraz cos znajdę wink

411

melenka - na każdy się znajdą smile

412

[quote=justyna]ja czarny noszę pod czarne bluzki, nie lubię jak mi prześwituje....
dawaj rozmiar, zaraz cos znajdę wink[/quote]

Ci mówie....
Niby 75b/c
Ale....
mam blisko osoadzone a jak fajny stanik to najczesciej osadzone tak dlaeko że jakbym miała je zaraz pod pachami wink

A ze miseczka b/c to czasem kupuje z c a czesm z b....

powinno byc b/c albo b i pol tongue

i marzymi sie stanik taki jak nosza te gwiazdy ze podbija im biust złacza i taaaki wielki mają big_smile

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-19 13:14:41)

413

Może i czarna jest monotonna,ale jaka seksowna

414

każdy możebyć seksowny, pomyśl co to za prezent w czarnym opakowaniu smile

415

[quote=malenka84][quote=justyna]ja czarny noszę pod czarne bluzki, nie lubię jak mi prześwituje....
dawaj rozmiar, zaraz cos znajdę wink[/quote]

Ci mówie....
Niby 75b/c
Ale....
mam blisko osoadzone a jak fajny stanik to najczesciej osadzone tak dlaeko że jakbym miała je zaraz pod pachami wink

i marzymi sie stanik taki jak nosza te gwiazdy ze podbija im biust złacza i taaaki wielki mają big_smile[/quote]

Jak chcesz żeby ci się ładnie biust złączał to popatrz sobie na firmę KONRAD - oni mają kilka fasonów, które oprócz standardowego oczywiście zapięcia na plecach mają też wiązanie między miseczkami (takie na przemian jak sznurówki) - ślicznie można wtedy ścisnąć piersi i wyeksponować, sama mam 75 b i te staniki leżą na mnie idealnie!
np. tutaj:

[url]http://www.konrad-bielizna.pl/cyganeria.htm[/url]
[url]http://www.konrad-bielizna.pl/wanilia.htm[/url]

416

to i ja coś od siebie... oczywiście jestem zdania, że warto spróbować  z mniejszym obwodem wink
tak na wszelki wypadek i filmik o 75B smile

417

ja czarny noszę pod czarne bluzki, nie lubię jak mi prześwituje....
dawaj rozmiar, zaraz cos znajdę wink

Ci mówie....
Niby 75b/c
Ale....

i marzymi sie stanik taki jak nosza te gwiazdy ze podbija im biust złacza i taaaki wielki mają big_smile

Jak chcesz żeby ci się ładnie biust złączał to popatrz sobie na firmę KONRAD - oni mają kilka fasonów, które oprócz standardowego oczywiście zapięcia na plecach mają też wiązanie między miseczkami (takie na przemian jak sznurówki) - ślicznie można wtedy ścisnąć piersi i wyeksponować, sama mam 75 b i te staniki leżą na mnie idealnie!
np. tutaj:

mam takie wiązania.. i to np mi nic nie daje tongue
bardziej w formie ozdobnej sa...

a i zneta ni grzyba nie kupie se cyckowych.. tongue

418

to i ja coś od siebie... oczywiście jestem zdania, że warto spróbować  z mniejszym obwodem wink
tak na wszelki wypadek i filmik o 75B smile

70 nie ma szans, nie dopne sie wink.
a 80tka za szeroko tongue

a posłucham w domu z głosnikami.

419

coś Ty? no jak sie nie dopniesz to nie ma szans... ja nie wiem, jak to jest .... ja noszę 60 i po kilku praniach (ręcznych już bym je skróciła...  a w sumie nei jestem chuda...) wink
posłuchaj na pewno!
a co do staników, to ... te sa super i mają sporo modeli, tylko prawda jest taka, że musisz przymierzyć....

zaraz coś jeszcze znajdę w PL

a o 80 to nawet nie myśl... po co Ci? smile

Ostatnio edytowany przez justyna (2009-11-19 16:12:07)

420

Gdynia smile

421

te z Konrada tez można kupiż nieinternetowo, ale jak złe to już nic nie poradzę sad

422

Konrad jest też w Gdyni

423

ja to wole zawsze bielizne dotkąć zobaczyć na LIVE a nie na zdjeciach - bo na zdjeciach zawsze super

424

na zdjęciach to po pierwsze cycki super wyglądają, więc w każdym staniku im dobrze wink a rzeczywistośc to już zupełnie inna sprawa , hehe

425

[quote=a.filipowska]te z Konrada tez można kupiż nieinternetowo, ale jak złe to już nic nie poradzę sad[/quote]

nie złe, ale jakos nie wiem, nie podobaja mi sie tongue
jakieś takie no nie wiem - nie trafia we mnie sad

woel takie bardotki (dobzre nazwałam?)

i jestem bardzo wybredna po tym wzgledem ;p