376

Odp: Buty

ja na szpileczkach nauczyłam się niedawno mam wysokiego męża więc muszę być troszkę wyższa

377

a ja noszę szpilki bo lubię; a przy mężu lubię wyglądać jak kurczątko smile

378

Jakbym znalazał idalne buty to bym napewno sie nauczyła w nich chodzic non stop

379

ja mam pół szafy butów idealnych, kocham buciki i zmieniam je, wybieram i przebieram, bo to mój konik smile

380

a ja ejstem pd tym wzgledem bardzo wymagajaca.
Muszą być do 7 cm obcas, mega wygodne, zeby nigdzie nie uciskały i minimum świecidełek - najlepiej zero, albo ala sandałki z paskiem na palce albo zamkniete - te z dziurą na palca mnie rpzerażają. tongue

381

ja tak dokładnie to nie opiszę, bo mam i noszę różne fasony, mus to szpila nawet i 13 cm i mi nie przeszkadza; zimą z konieczności koturny mogą być lub traktorki jak ślisko smile

382

ja za wysokich nie moge boj moj niezbyt wysoki smile

383

[quote=pinkmause]a ja noszę szpilki bo lubię; a przy mężu lubię wyglądać jak kurczątko smile[/quote]

Ja praktycznie też tylko szpilki, same buciki wysokie ... Lepiej moja noga krótka wygląda wink  i jakoś bardziej kobieco i elegancko się czuję... Płaskie mam tylko martensy w góry i  kalosze na grzyby... Nawet klapki na plażę na koturnie wink

384

[quote=malenka84]ja za wysokich nie moge boj moj niezbyt wysoki smile[/quote]
witaj w klubie wink
ja dodatkowo mam kręgosłup połamany, więc mniejsza szkoda... ale przed połamaniem żałowałam, że jesteśmy jednego wzrostu, choć jemu nie przeszkadzało jak byłam czasem wyższa smile

385

A między mną a moim jest ok. 20 cm i mam duże pole do popisu, ale przesady nie lubię , bo to nie zawsze wygodne...  big_smile

386

ja nawet w obcasach i kapeluszu jestem niższa, to mogę nawet piórko doczepić; a tak naprawdę mi nie przeszkadza  jak dziewczyna jest wyższa, to nie ma przecież znaczenia na codzień i w życiu

387

ja mojego też nie prześcignę chyba, że na oparciu kanapy stanę... ale dziwnie tak wszystko widać z góry tongue

388

a ja swojego prześcignę wystrczą mi 6cm obcasiki i juz .... jesteśmy równi

389

hm... my jak obok siebie stoimy i się np. przytulimy, w domu, gdzie bez kapci chodzę, to musze na palcach stwać, bo mu poniżej brody sięgam wink

390

[quote=asiula83]a ja swojego prześcignę wystrczą mi 6cm obcasiki i juz .... jesteśmy równi[/quote]

ja potrzebuję 10cm obcasiku tongue

391

Mój też nie duzo ode mnie wyższy....czasami nosze ale nie wysokie...poza tym nie jestem niska...i przyzwyczaiłam sie do niewysokich butów...

392

ja jak kiedyś poszłam na cały dzień na zakupy na płaskich to następnego dnia tak mnie łydki napierdzielały jakby na siłce co najmniej parę godzin spędziła...

393

ja w płaskich to się o wszystkie płytki chodnikowe potykam sad

394

ja miałam sliczne kozaczki na obasie nałożyłam je 1 raz i .... zgubilam dwa fleki na raz (jak ja to zrobiłam... nie wiem) a najfajniesze ze nie mam zapasowych

395

oddaj do szewca! powinien Ci za grosze dorobić nowe!

396

hmmmm, zgubić to jeszcze mi się nie udało... ja za to jakoś dziwnie chyba chodzę, bo co chwila zdzieram do metalu...

397

ja też zdzieram, zresztą te fleki takie byle jakie...

398

Ja również nie znalazłabym obcasu ,w którym mogłabym chociaż zblizyc się do wysokości męża- ale dla mnie to jest ok

399

[quote=hallina]Ja również nie znalazłabym obcasu ,w którym mogłabym chociaż zblizyc się do wysokości męża- ale dla mnie to jest ok[/quote]

chyba że zaczęłybyśmy na szczudłach chodzić smile

400

buty do tatuażów czy odwrotnnie?

Piękna stylizacja smile

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images44.fotosik.pl/230/147a0d306527d5f3.jpg[/img][/url]