Odp: Biżuteria
Justyna jaki roczny ?
jedna czkeoalda to kwesti ok 3, 4 zł....
a te bombonierki, itd??
ech
jak wafelki ostanio patrze to po 1,50 zł....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Justyna jaki roczny ?
jedna czkeoalda to kwesti ok 3, 4 zł....
a te bombonierki, itd??
ech
jak wafelki ostanio patrze to po 1,50 zł....
Tous - hiszpańska firma jubilerska, która podbiła serca elegantek z Paryża, Londynu i Barcelony teraz otwiera swój pierwszy salon w Polsce. Będzie się on mieścił w nowym centrum handlowym w Krakowie - Bonarka City Center.
Wielkie otwarcie Bonarka City Center, a tym samym pierwszego w naszym kraju salonu Tous, nastąpi już 21 listopada.
Rocznie firma wydaje 32 kolekcje biżuterii - oznacza to, że co dwa tygodnie, w 300 sklepach Tous na świecie, pojawia się zupełnie nowy wzór luksusowych błyskotek!
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images35.fotosik.pl/78/de0b853bd07e96d5.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowany przez pinkmause (2009-11-06 01:27:27)
[quote=malenka84]Justyna jaki roczny ?
...[/quote]
mi moi dawali roczny ale ja już nie jem po dwie sztuki dziennie
czasem jedna wystarcza mi na 1,5 tygodnia, więc mam inny przelicznik
[quote=pinkmause]Tous - hiszpańska firma jubilerska, która podbiła serca elegantek z Paryża, Londynu i Barcelony teraz otwiera swój pierwszy salon w Polsce. Będzie się on mieścił w nowym centrum handlowym w Krakowie - Bonarka City Center.
Wielkie otwarcie Bonarka City Center, a tym samym pierwszego w naszym kraju salonu Tous, nastąpi już 21 listopada.
Rocznie firma wydaje 32 kolekcje biżuterii - oznacza to, że co dwa tygodnie, w 300 sklepach Tous na świecie, pojawia się zupełnie nowy wzór luksusowych błyskotek!
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images35.fotosik.pl/78/de0b853bd07e96d5.jpg[/img][/url][/quote]
dlaczego w Krakowie, a nie w Łodzi ?
[quote=angelcity89]
dlaczego w Krakowie, a nie w Łodzi ?[/quote]
pomyśl, że dzięki temu zaoszczędzisz jakieś kilkanaście tysięcy miesięcznie
kolczyki strasznie mi się podobaja, niekoniecznie juz ta wisząca gitara w branzoletce
Ostatnio edytowany przez asiula83 (2009-11-07 16:36:12)
Oni mają naprawdę piękne projekty, ehhhhhhhhh tylko te ceny...
a na allegro widziałam kolczyki z gitarą kosztowały coś koło 20zł srebrne .... tylko chyba dużo mniejsze
ja ich nie znam...
A co sądzicie o modzie na charmsy? Ja jakoś nie byłam przekonana, ale jak szwagierka zażyczyła sobie od wszystkich przywieszki i jak założyłam sobie taką bransoletkę to powiem wam, że na opalonej rączce takie srebrne małe cudeńka fajnie wyglądają... i tak fajnie brzęczą...
mnie się podoba taka inność, a lato nadaje się do obwieszania...
ja wolę prostotę - jedna rzecz ale efektowna i tyle...
nie, nie podoba mi się to
a ja różnie - czasem raz, pojedyńczo, ale efektowanie, a czasem mnóstwo na raz
[quote=a.filipowska]a ja różnie - czasem raz, pojedyńczo, ale efektowanie, a czasem mnóstwo na raz [/quote]
bardzo dobre stwierdzenie, wszystko zależy...
rózni ludzie rózne gusta
a teraz dodatkowo taki wybór biżuterii, że kobieta chora...
Ja dzisiaj kupiłam sobie zwykłe srebrne kółka...
w rosmanie widziałam dużo fajnych kolczyków i korali i w różnych kolorach
a na kółka też sobie musze sprawic - bo takie kolczyki do wszystkiego ładnie pasują
[quote=justyna][quote=angelcity89]
dlaczego w Krakowie, a nie w Łodzi ?[/quote]
pomyśl, że dzięki temu zaoszczędzisz jakieś kilkanaście tysięcy miesięcznie [/quote]
tym się pocieszam
ja w rossmanie kupiłam za 5 zł. kiedyś takie duże kolczyki - koła czerwone jakby z masy perłowej (cieniutkie, ale wypełnione w środku - jak mini patera - problem tylko, że nie mogę ich nosić, bo mi się po nich uszy paprzą
acha to dobrze wiedziec- to ja też nie mogę nosić zwykłych kolczyków
acha to dobrze wiedziec- to ja też nie mogę nosić zwykłych kolczyków
ja ostanio kolczyki kotki wypatrzyłam
a choruje za takimi kolczykami wężami - takie przy uchu.dłuzsze - kurcze nie wiem jak wytłuamczyc
ja najpierw muszę sobie uszy przebić, a potem kupować kolczyki
a klipsy? klipsy to już chyba odeszły do lamusa, prawda?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź