Temat: Jak zlikwidować drugi podbródek?
Zauważyłam, że mi się robi - chociaż waga w normie... Macie na to jakieś sposoby, ćwiczenia - a może próbowałyście zabiegów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zauważyłam, że mi się robi - chociaż waga w normie... Macie na to jakieś sposoby, ćwiczenia - a może próbowałyście zabiegów?
Znam ćwiczenie polegające na powolnym i dokładnym wymawianiu liter OVX z naciąganiem mięśni podbródka - oczywiście efekty przyjdą po paru tygodniach, nie od razu:)
Masaże japońskie..
Nie wiem jak u was, ale dla mnie usuniecie drugiego podbrodka na wlasna reke okazalo sie niemozliwe. Zdecydowalam sie na zabieg i nie zaluje. Udalo mi sie rozwiazac problem. Nie ukrywam, ze jak sama probowlam to bylo to frustrujace. Czlowiek schudl, a drugi podbrodek nie chcial zniknac.
Są specjalne ćwiczenia na usunięcie podwójnego podbródka, generalnie kluczem jest ćwiczenie mięśni pod szczęką.
Jeżeli szukacie profesjonalnego sprzętu do Waszych gabinetów kosmetycznych, medycyny estetycznej lub salonów fryzjerskich, to polecam Wam ofertę sprawdzonych firm.Moim zdaniem warto korzystać z usług specjaistów, aby osiągnąć jak najlepsze rezultaty.
Warto iść na masaż twarzy, bo to też formuje rysy twarzy...
W pozbyciu się drugiego podbródka skuteczny okazuje się zabieg Ulthera, pozwalający na zatrzymanie naturalnego procesu wiotczenia skóry i powstawania skórnych nawisów. Dzięki niemu możliwe jest też m.in. podkreślenie linii żuchwy czy pozbycie się fałd nosowo-wargowych.
Doskonałym, domowym sposobem na podwójny podbródek jest też masaż szyi, który wykonuje się poprzez przeciąganie dłoni od dołu szyi aż po sam podbródek – masaż można wykonać suchymi rękami lub bezpośrednio podczas aplikacji wybranego kremu, serum czy olejku.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź