Odp: Wakacyjna miłość...
Cóż, dzieci tak mają... Trzeba być cierpliwym...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cóż, dzieci tak mają... Trzeba być cierpliwym...
Nawet bardzo. Opiekowałam się dzieciakami - zużywają ogromne pokłady ludzkiej energii i cierpliwości. Ale i tak są super. My dorośli też zużywamy ich pokłady, he he
Są słodkie, w małych "dawkach" oczywiście...
Tak energii to u nich bardzo dużo..... moja małą potrafi cały dzień biegać i jeszcze o 21 powiedzieć że nie chce jej się spać i dalej biegać
Trochę offtopujecie, mi miłość (lub jej zalążki, przedsmaki itd.) zdarza się tylko w wakacje. Nie wiem czemu, ale tak jest, że przez cały rok się z nikim nie spotykam, a w wakacje kogoś poznaje. W zeszłym roku była to dziewczyna mieszkająca w Niemczech (więc być z nią się nie dało za bardzo). W tym roku poznałem kobietę starszą ode mnie o 11 lat, ale jest spoko, fajnie mi się z nią rozmawia i nie czuję różnicy wieku. Macie pomysł dlaczego mi się to zdarza tylko w wakacje?
Może nie masz czasu żeby szukać?
Bo wakacje są podniecające, wielu ludzi chce w lecie robić wyjątkowe rzeczy, poza tym wakacje kojarzą się z zabawą i przyjemnościami.
Och Marass, ale przecież kobieta starsza to coś wspaniałego, bardzo cenię mężczyzn, którzy sa ze starszymi kobietami od siebie a nie tylko z małolatkami... Brawo
[quote=marass]Trochę offtopujecie, mi miłość (lub jej zalążki, przedsmaki itd.) zdarza się tylko w wakacje. Nie wiem czemu, ale tak jest, że przez cały rok się z nikim nie spotykam, a w wakacje kogoś poznaje. W zeszłym roku była to dziewczyna mieszkająca w Niemczech (więc być z nią się nie dało za bardzo). W tym roku poznałem kobietę starszą ode mnie o 11 lat, ale jest spoko, fajnie mi się z nią rozmawia i nie czuję różnicy wieku. Macie pomysł dlaczego mi się to zdarza tylko w wakacje?[/quote]
A zdradzisz nam, ile masz lat (tak mniej więcej)...?
Albo chociaż czy pełnoletni jesteś, bo my tu starsze i samotne...
Ale tylko tu Chociaż nie trać nadziei...
...i czasem się nudzimy, a oni są daleko...
I co Ty na to?...
Razem na pewno będziemy tak stare jak Ci się tylko może zamarzyć.
Dobrze, koniec żartów bo się chłopak spłoszy... My niegroźne, naprawdę
I cieszymy się gdy facet zaczyna z nami pisać
Baaardzo... ale coś zamilkł... Szkoda...
Może jeszcze się odezwie....będzie ciekawie
Mam nadzieję... Bez facetów jakoś smutno...
Na takich forach to rzadko się zdarza żeby facet się pojawił. Tutaj to tylko czasem admin z nami popisał.
A teraz nie ma czasu... Szkoda, przydałaby się "świeża krew"...
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź