Odp: Powitalnia - napisz kilka słów o sobie :)
Dzieki.Udało mi się cos wgrać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzieki.Udało mi się cos wgrać.
to czas na mnie...
Luiza, 25 lat, od 2 lat bardzo szczęśliwa żona
z Lublina
z zawodu prawnik z zainteresowań..wszystko co opisuję w innych działach ![]()
Ostatnio edytowany przez luimig (2009-10-16 19:59:49)
Fajnie ale ja najstarsza....
[quote=biedroneczka4]Roksana ![/quote]
Piękne imię. Dałabym je swojej córce, gdybym miała. ![]()
[quote=pinkmause][quote=biedroneczka4]Roksana ![/quote]
Piękne imię. Dałabym je swojej córce, gdybym miała.
[/quote]
No to trzeba się starać ![]()
Dziękuję. Na razie nie planuję ![]()
Witam,mam na imię Gośka,lat 27,jestem mamą 2 uroczych chłopców.Starszy synek skończył 4 lata,a młodszy 2.Aktualnie jestem mamą na pełnym etacie.Skończyłam studium kosmetyczne,ale niestety-stety życie potoczyło się inaczej i nie pracowałam w zawodzie.
Witaj Margaretka
No to jesteśmy rówieśniczkami.
A to studium to wybrałaś z powodu zmilowania kosmetycznego? Bo piszesz, że "niestety" nie pracowałaś w zawodzie.
Witaj Gosiu ![]()
hej to może i ja się przedstawie
Mam na imię Olga, ale nie lubię jak ktoś się tak do mnie zwraca , więc wszyscy do mnie mówią Ola. Mam 20 lat, w styczniu 21... jak ten czas szybko leci .... jestem z Radomia, województwo mazowieckie. Uwielbiam nowinki kosmetyczne, wszystko co wiąże się z makijażem, wizażem, urodą, włosami, modą.. po prostu nie ma chyba naszej kobiecej dziedziny , która by mnie nie interesowała
Co więcej ? Mam fioła na punkcie moich psów, o których mogłabym rozmawiać godzinami. są to 2 Yorki i Shitzu . Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
)
cześć
witaj w naszym klubie ![]()
Cześć! Fajnie, że jesteś! Yupiii! Nie ruszaj się stąd, lepszego forum nie znajdziesz.
dzięki dziewczyny za powitanie
Jestem od niedawna na tym forum, ale bardzo mi się tu podoba
)
No ba, musi Ci się podobać
Jesteś już nasza.
Ja tez się przywitam.
Mam na imię Monika, ale znajomi mówią na mnie Misia. Jestem z Radomia. Studiuje i pracuję. Na portalu znalazłam się przez przypadek, ale spodobało mi się ze względu na dużą ilość ciekawych artykułów. Jeszcze nie mogę się tu odnaleźć ale myślę, ze to kwestia czasu. ![]()
Pozdrawiam wszystkich. ![]()
Cześć Misia ![]()
Szybko się odnajdziesz. Fajnie, że jesteś z nami ![]()
cześć misiax, widzę, że jesteś z mojego miasta, fajnie ![]()
Dzięki, miło mi.
) Forum ogarniam, gorzej ze stroną główną- tyyyle tu tego wszystkiego, że nie wiem od czego zacząć. ![]()
hej dziewczyny witam was wszystkie cieplutko.jestem nowa na forum choć w portalu uroda i zdrowie już wcześniej gościłam. Jestem z okolic Rzeszowa, mam 24 lata. Z zawodu jestem dietetykiem i technikiem usług kosmetycznych. Ogólnie interesuje się wizażem, kosmetologią, modą, lubię dobre filmy i seriale (szczególnie kryminalne) interesuje się również żużlem, tenisem stołowym no i kocham muzykę, która zawsze wprawia mnie w pozytywny nastrój. Aha i mam na imię Agnieszka:)
Cześć:) Już od jakiegoś czasu jestem z Wami i postanowiłam się przedstawić. Nazywam się Justyna. Jestem studentką i mam 22 lata. Prowadzę bloga kosmetycznego i głównie temu tu się znalazłam i bardzo się cieszę:) pozdrawiam serdecznie
witajcie
nie pożałujecie, że tu jesteście - jedna, dość ważna uwaga - TEN PORTAL WCIĄGA!
![]()
Ostatnio edytowany przez justyna (2012-01-24 15:02:10)
Cześć dziewczyny! Fajnie, że jesteście z nami ![]()
Princesska87... daleko do siebie nie mamy - Stalowa Wola.
witaj niechcemisie to prawda bliziutko do Stalowej z Rzeszowa:)
Cześć dziewczyny dzisiaj dopiero weszłam na ten portal i od razu go polubiłam:D
Może się przedstawię mam na imię Kamila mam 22lata i mam bzika na punkcie makijażu i kosmetyków he,he
witaj Kamilo:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź