Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
Ja zaczynam swoją walkę z migreną. I jeszcze pada śnieg, znowu jest zima!!! Podobnie jak Wy chcę wiosny!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja zaczynam swoją walkę z migreną. I jeszcze pada śnieg, znowu jest zima!!! Podobnie jak Wy chcę wiosny!
U mnie dalej deprecha totalna, wstaję rano, uświadamiam sobie, że jest nowy dzień i zaczynam płakać... Może jakby to słońce wyszło to trochę by mi dodało otuchy i humoru...
Ola trzymaj się dzielnie, niedługo będziesz z siebie dumna - ja aktualnie przechodzę depresję związaną z pracą
jestem w głębokiej d... a mam bardzo trudną rzecz do stworzenia na środę
Hej! Co jest grane? Dziewczyny ludzie mają i nie takie problemy, szybciutko uśmiechy poproszę! Trzymajcie sie ciepło!
Staram się
No tak już lepiej!
Jest z nami 4 gości ciekawa jestem czemu nie logują sie? I tak dosyć często właśnie są goście i nie piszą!
Boli mnie cały czas coś pod pachą, nie wiem czy się przeciążyłam, nawet skóra mnie boli, poczekam jeszcze i zobaczę czy przejdzie jak nie idę do lekarza.
Spokojnie nie panikuj od razu, bo strach to zły doradca w takich sytuacjach , poobserwuj swoje ciało .
Nie raz jak człowiek się przedzwiga to boli pod pachami...
U mnie wróciła zima....pada śnieg i wieje paskudny wiatr!
U mnie zima na całego się rozkręciła i od nowa jest zimno, sypie śnieg i jest okropnie!!!
[quote=emilia_s292]U mnie wróciła zima....pada śnieg i wieje paskudny wiatr![/quote]
Hej lepimy bałwana?
nie muszę lepić, sama czuję się jak zziębnięty bałwan i jeszcze boli mnie głowa
No to współczuję i życzę Ci zdrówka! Nasz ty ''Bałwanku''!
Wygrałam książeczki dla mojej córci! Bardzo się cieszę bo ona lubi książeczki!
Gratuluję nagrody i mądrej córki, wie dziewczyna co jest dobre!
a ja sobie kupiłam wczoraj w Rossnanie jest nowa linia kosmetyków, też takie tanie jak WIBo, ale to jest jakąś nazwy ze słowem love (muszę dokładnie sprawdzić) i kupiłam piękny lakier do paznokci w pękatej butli za 5 zł, błyszczyk do ust za 6 zł i Olejek do ust za 5 zł - super
Myślę że czasem można kupić nie drogie i fajne kosmetyki, trzeba testować!
siadłam do kompa na fotelu jak zawsze, z kawką, ale bez papierosa, bo stwierdziłam, ze po 5 dniach pora zacząć żyć jak dotąd. Nie mogę zmieniać przecież całego swojego życia. I jakoś idzie. Do kawy mi czegoś brakuje, to sobie pralinki poukładałam obok filiżanki i co jakiś czas sięgam po nie Nie mogę tylko popaść dla odmiany w nałóg czekoladowy, bo się źle to skończy dla mnie ...
[quote=agf]siadłam do kompa na fotelu jak zawsze, z kawką, ale bez papierosa, bo stwierdziłam, ze po 5 dniach pora zacząć żyć jak dotąd. Nie mogę zmieniać przecież całego swojego życia. I jakoś idzie. Do kawy mi czegoś brakuje, to sobie pralinki poukładałam obok filiżanki i co jakiś czas sięgam po nie Nie mogę tylko popaść dla odmiany w nałóg czekoladowy, bo się źle to skończy dla mnie ...[/quote]
Trzymam za ciebie kciuki ! może uda ci się wyjść z nałogu palenia!
Oby, bo zdradzę Wam pewną tajemnicę...
Otóż zdecydowałam się rzucić, bo myślę o ... dziecku ;0 I chcę się do tego odpowiednio przygotować jakieś 2-3 miesiące zanim zaczniemy się starać tak na wszelki wypadek. I wyłącznie to mnie motywuje.
super motywacja, moja koleżanka rzuciła z dnia na dzień bez problemu jak zaszła w ciążę - paliła dobre 10 lat
dziecko to chyba najlepsza motywacja
To super! Powodzenia!
ja wolę nie odkładać tego na ostatnią chwilę, bo może być jeszcze ciężej może... wolę nie ryzykować, poza tym mogę się wspomóc teraz jakimś lekiem, a w ciąży bym nie mogła
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź