Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
może inne dziewuszki sie pochwalą co dostały?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może inne dziewuszki sie pochwalą co dostały?
też cyckowe dostałaś ?
nie ja dostałam kosmetyki BANDI , to do was jeszcze nie doszły? kosmetyki lub przyprawy
ja tyz kosmetyki a Ci co przyprawy to jeszcze cyckowe ;D
ale kosmetyki też są fajne i dosyć drogie , także cieszę się!
ale za artykuły to jeszcze nie mam nic bo mało moich było tylko 3 , wiec pewnie na razie nie wysyłają, tak myślę
jakiegoś nowego rodzynka chyba mamy radosław nowy użytkownik
mnie porposili na poczatku po pierwszym art o dane, no to lekko podpytałam czy można sobie cos wybrać - zeby jak wygrać to to co pasuje - wiadomo .
A potem sie podpytałam, jak to jest (jakie warunki tzreba spełnic by zgarnac bielizne) - to napisali że poczekaja az opulikuja jakeis moje prace i poprosili o rozmiary i po tym cisza ;D
to może jak będzie admin podpytaj dyskretnie o co chodzi , może nie mieli rozmiaru twojego? bo chyba dostają to co sponsor da
nie spieszy mi sie chwilowo
Będzie co ma być
pewnie będzie ok! może jeszcze dostaną coś odpowiedniego!
dokłdanie, nie lubie sie upominac
to ja czekam, może jutro spotka mnie niespodzianka
A tak poza tym to nie mogę odnaleźć jednego wątku dlatego spytam tutaj - wiecie jak skutecznie usunąć krechę z długopisu z jasnego płaszcza zamszowego? wychodząc z pracy jeszcze w biegu coś musiałam robić i o! klops!
ogólnie na tusz dobra zawsze była woda kolońska - ale używaj takiej bezbarwnej, bo ta kolorowa - np po st8 zostawia plamy
najlepszy zawsze był zwykły ludwik - zmywał długopis ze wszystkiego
Ja wczoraj dostałam przesyłkę.
Przyprawy, książkę i stanik
Super.
ja też przyprawy dostałam i ... stanik 85C
Ja 75C i pasuje - trafili...
leje
miałam przesylke odebrac z poczty a tam mohery rozróby robiły
[quote=justyna]ja też przyprawy dostałam i ... stanik 85C [/quote]
to zostałaś doceniona ;D
Można powiedzieć - doceniona pełną gębą....
[quote=malenka84]leje
miałam przesylke odebrac z poczty a tam mohery rozróby robiły [/quote]
jak zawsze , mnie wnerwiają takie panie powiedzmy ktore chodzą na każdą msze do kościoła a moja córa przygotowuje sie do bierzmowania i nie mają młodzi miejsca w kościele , stoją biedacy . A ostatnio ksiądz wymyślił misiaczki robić całować sie ze starymi grzybami , moje dziecko uciekło , normalnie szok, co tu sie wyprawia, sami młodych zrażają do koscioła
No w czasie panowania grypy, trochę chybiony pomysł.
A ten ksiądz zmarł.... 27 lat...
[quote=malenka84][quote=justyna]ja też przyprawy dostałam i ... stanik 85C [/quote]
to zostałaś doceniona ;D[/quote]
taak, chyba za ten pierwszy tekst o dobieraniu stanika.......... no cóż
chyba go wystawię na sprzedaż, bo nie mam nawet komu dać u mnie już wszyscy po reformie stanikowej i nikt poza 70tke nie wychodzi
ale mam przynajmniej 5 nowych przypraw
[quote=malenka84][quote=justyna]ja też przyprawy dostałam i ... stanik 85C [/quote]
to zostałaś doceniona ;D[/quote]
mam pytanko dziewczyny za artykuły czy dostałyście już nagrody?
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź