Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
to teraz mam jasność
pisz, jeśli tylko masz możliwości i ochotę, ja zawsze popieram takie przedsięwzięcia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to teraz mam jasność
pisz, jeśli tylko masz możliwości i ochotę, ja zawsze popieram takie przedsięwzięcia
Wiesz ja lubie pisać na temat dzieci czy mam po swojemu, od siebie, z własnych doświadczeń....a takie co i kiedy...to takie bezosobowe..
wszystko można zrobić "pod siebie"
No tak....
pokaż nam jak już coś napiszesz
Zgodziłam się i będę pisała od grudnia....
masaż mi się marzy...
[quote=emilia_s292]Zgodziłam się i będę pisała od grudnia....[/quote]
Możesz zdradzić na jakich warunkach?
Na razie wiem, że mi będą płacili tyle co za artykuł ( a już mają moich 5 artykułów - od 10 do 50 zł za publikacje)....Mam pisać o ciekawych miejscach, gdzie można iść z dzieckiem, co będzie w kinach, teatrach itp. Czekam na szczegółową umowę.
no fajnie , powodzenia życzę.
Mam nadzieję, ze sobie poradzę....chociaż tak trudno wiedzieć co się dzieje w innych miastach województwa....na szczęście jest internet i gazety...
[quote=emilia_s292]Mam nadzieję, ze sobie poradzę....chociaż tak trudno wiedzieć co się dzieje w innych miastach województwa....na szczęście jest internet i gazety...[/quote]
trzymam kciuki, na pewno dasz radę
dzieki...
fajnie ja też trzymam za ciebie kciuki!
Mama w wielkim mieście w formie pisanej...
Nie to nie to.....To są suche fakty co i gdzie ......
nie tak z własnej perspektywy? hm, może to i łatwiej
ja dziś znowu w łożeczku chorujemy
oj,biedroneczko, kurujcie się szybciej, bo to niefajnie tak długo chorować...
Szybkiego powrotu do zdrowia...u mnie mała wyzdrowiała i na razie mamy spokój z chorobami...
dostałam dzisiaj paczuszkę z nagrodą
dostałam książkę z przyprawami i mały bonus- biustonosz
nawet trafili z rozmiarem
ja też mam paczke kosmetyki bandi jestem zachwycona pasują mi do mojej cery jak ulał! serdeczne podziekowania i myślę że nagrody te są super!
jak już gdzieś indziej pisałam, także mam świetny zestaw kosmetyków
to są te nagrody za aktywność przecież być tu z wami to sama przyjemność , przynajmniej dla mnie wielka frajda pisać z wami dziewczyny i dzielić sie swoimi radościami i kłopotami bo takie jest zycie!
ja też jestem bardzo zadowolona - tak sobie nawet myslałam oj, żeby do mnie trafiły przyprawy bo lubię książki o gotowaniu i pieczeniu- to moja pasja
biustonosz to zupełne zaskoczenie - rewelacja!
Dziekuję
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź