Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Kupiłam kosmetyki skincode -
Zawsze szukam głównie produktów wysokiej jakości ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupiłam kosmetyki skincode -
Zawsze szukam głównie produktów wysokiej jakości ;-)
Ja ostatnio kupiłam fajny żel do mycia twarzy z serii Himalaja Herbals. W ogóle ostatnio przerzucam się na kosmetyki naturalne, jakoś lepiej wpływają na moją skórę.
Teraz zastanawiam się, czy nie kupić sobie:. Podobno dodaje energii i jest z indyjskim żeńszeniem:)
Moje ostatnie zakupy to : Pantene Pro-V Aqua Light Dwufazowa odżywka w spray`u i lakier z Corala
hmmm ostatnio kupiłam małą drobnostkę tylko krem bambino
a od siostry dostałam mydełka dove i lakier do paznokci nude
Ostatnio kupiłam tusz do rzęs marki Wibo
Jest NIESAMOWITY!!! więcej przeczytacie na moim blogu w poście poświęconym właśnie tej perełce i zobaczycie efekt jaki daje na rzęsach ^^
Zapraszam do subskrybowania i komentowania
Pozdrawiam :*
Ja w czwartek kupiłam sobie odżywkę i szampon z Timotei, z Różą Jerycha. Odżywkę już miałam, chcę sprawdzić, jak pielęgnują w duecie. No i moje włosy lubią ten blask, który im nadaje
Ostatnio kupiłam tusz do rzęs marki Wibo
Jest NIESAMOWITY!!! więcej przeczytacie na moim blogu w poście poświęconym właśnie tej perełce i zobaczycie efekt jaki daje na rzęsach ^^
Pozdrawiam :
Ale masz piękne rzęsy:)Jako, że jestem ogromną fankom Wibo ciekawi mnie czy tusz po jakimś czasie nie zacznie się osypywać, tak jak Growing Lashes , który jest genialny! Gdyby tylko tak się nie sypał...:/
Recenzja Growing Lashes pod linkiem:
Mój ostatni zakup to kapsułki Rival de Loop Anty-Age. Mam nadzieje tylko, że mnie nie zapchają:/
quote=Wiola92]Ostatnio kupiłam tusz do rzęs marki Wibo
Pozdrawiam :
Ale masz piękne rzęsy:)Jako, że jestem ogromną fankom Wibo ciekawi mnie czy tusz po jakimś czasie nie zacznie się osypywać, tak jak Growing Lashes , który jest genialny! Gdyby tylko tak się nie sypał...:/
Recenzja Growing Lashes pod linkiem:
Bardzo dziękuję jak na razie tusz się nie osypuje, ale mam go dopiero miesiąc
Kupiłam ostatnio róż oraz pomadkę ochronną z Bell
Moje nowe kosmetyki ida do mnie Mariza to bedzie wielka niespodzianka
A kolejny to darnowy shinybos jakby ktos jeszcez nie miał a chce to
A jak dojdzie już do mnie box to bedziecie mogly go zobaczyc oczywiscie na moim blogu
Wczoraj zakupiłam maseczkę z Ziajki z glinką szarą. Na mojej trądzikowej cerze robi cuda!
[quote=rudzielec1984]Wczoraj zakupiłam maseczkę z Ziajki z glinką szarą. Na mojej trądzikowej cerze robi cuda![/quote]
To w takim razie musze wypróbowac !
[quote=rudzielec1984]Mój ostatni zakup to kapsułki Rival de Loop Anty-Age. Mam nadzieje tylko, że mnie nie zapchają:/[/quote]
Mam, właściwie miałam, maseczkę od nich. Powiem Ci, że szału nie ma
[quote=Mirielka][quote=rudzielec1984]Mój ostatni zakup to kapsułki Rival de Loop Anty-Age. Mam nadzieje tylko, że mnie nie zapchają:/[/quote]
Mam, właściwie miałam, maseczkę od nich. Powiem Ci, że szału nie ma [/quote]
A dla mnie ideał
Ja ostatnio kupiłam błyszczyk z Rimmela, który ma bardzo ładny kolor i kosmetyk do pielęgnacji oraz aktywnego wzrostu rzęs firmy M2Beaute. Z obu produktów jestem zadowolona. M2Lashes ładnie zagęścił mi rzęsy i odżywił czego potrzebowały. A Błyszczyk podkreślił usta Oba kosmetyki warte swojej ceny.
mój ostatni nabytek, to żel oczyszczający do twarzy i woda termalna również z la roche trafny zakup
Ostatnio zakupiłam puder Babydream (służy mi jako puder matujący) oraz cukrowy peeling do stóp Palomy. Na razie mam chyba cały zestaw potrzebnych kosmetyków, dlatego na kolejne zakupy długo się nie zanosi
Moim ostatnim zakupem był peeling z Soraya i żel do mycia twarzy garnier fruit energy (pachnie obłędnie!)
maseczkę do twarzy Yves Rocher, ampułki rozświetlające i krem pod oczy liftingujący tej samej firmy, wszystko zamieszczę na blogu
[url]http://kolorowapaniikosmetyki.blogspot.com/[/url]
Wczoraj zakupiłam podkład Catrice Foto Finish. Testuje:)
udało mi się kupić wycofane odżywki z Rossmanna: Alterra pszenica i morela oraz różowa Isana
przedwczoraj kupiłam olejek pod prysznic z L'orientu (dostaniecie w Mydlarni u Franciszka). Wybrałam zieloną herbatę, bo bardzo lubię ten zapach i jak na razie jestem zadowolona, bo zapach jest naprawdę fajny, nie czuć trawą jak w przypadku innych No i olejek fajnie natłuszcza skórę
[quote=Iwona-bloguje]Ostatnio zakupiłam puder Babydream (służy mi jako puder matujący) oraz cukrowy peeling do stóp Palomy. Na razie mam chyba cały zestaw potrzebnych kosmetyków, dlatego na kolejne zakupy długo się nie zanosi [/quote]
No i jednak musiałam dokupić krem do rąk firmy Anida. Poprzedni zdenkowałam
Balsam do ciała z nivea
idzie zima więc trzeba smarować ciało z podwójną siłą
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź