Odp: Twój profil - wersja rozszerzona
no coś nie tak bo nie mogę obejrzeć foteczek! z bliska
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no coś nie tak bo nie mogę obejrzeć foteczek! z bliska
Bardzo dobry pomysł z tą wersją rozszerzoną.
Przecież działa
Teraz JUŻ i owszem
szybka reakcja , dzięks
Ok
Panie Adminie, ta czcionka na stronie głównej to taka maleńka się zrobiła, że ja nie dowidzę, może ze starości, ale z tym zielonym tłem te literki to mi pływają...
Faktycznie mała...
E tam mała jest taka jak była
kto widzi coś nowego na stronie ;>
w poradach konkretnie ;p
Czy chodzi o te rysuneczki obok domu, sposobów na plamy itd.? i pewnie o zapytaj....Czy to pytania do jakiegoś eksperta czy między sobą mamy sobie doradzać?
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-02-09 17:27:53)
No między sobą
a ikonki były od wczoraj chyba juz
PS.
jak podoba się lekko zmienione logo na stronie ?
ładnie doceniamy Cie adminku!
logo bez pani?? jeśli tak, to SUPER - powiem szczerze, że nie bardzo mi się podoba, także przy forum też chętnie popatrzę na coś innego
oo, pojawił się kwiatek
spoko
kwiatek uroczy ;D
ale na logo forum kwiatek się nie pojawił albo zwiędł, bo prawie nikt tu nie zagląda...
właśnie jakoś pusto! Ale miejmy nadzieje ze to sie zmieni!
Pojawiły się serduszkowe baloniki!!!
Bardzo ładne, hi hi hi i nie gryzą tak w oczy jak ta wcześniejsza soczysta zieleń
a jak dla mnie i zieleń była ładna!
Serduszka super!
te serduszka to na walentynki? A czcionka jest według mnie oki, a jak dla Was za mała to powiększcie sobie poprzez kliknięcie w WIDOK na samej górze i POwiększenie
Drogie Panie, adminek sie pyta ostatecznie: czy nowa czyli dzisiejsza czcionka wreszcie jest do zaakceptowania? Ustalmy w końcu naj naj naj lepszą i najbardziej czytelną czcionkę, Kto jest za a kto jest przeciw?
mnie tam pasuje
dla mnie ta dzisiejsza może zostac .
[quote=admin]Drogie Panie, adminek sie pyta ostatecznie: czy nowa czyli dzisiejsza czcionka wreszcie jest do zaakceptowania? Ustalmy w końcu naj naj naj lepszą i najbardziej czytelną czcionkę, Kto jest za a kto jest przeciw?[/quote]
dzisiejsza jest super! dziękujemy ci adminku!
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź