Odp: Ekskluzywne ciuchy - gdzie?
Ja ostatnio szukałam wieczorowych sukienek i trafiłam na Chyba zamówię tam jedną lub dwie sukienki na wesele kuzyna i na imprezę firmową. Lubię ładnie wyglądać a moje sukienki nie nadają się na większe wyjścia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ostatnio szukałam wieczorowych sukienek i trafiłam na Chyba zamówię tam jedną lub dwie sukienki na wesele kuzyna i na imprezę firmową. Lubię ładnie wyglądać a moje sukienki nie nadają się na większe wyjścia.
Fajne i dobre gatunkowo sukienki i inne ciuszki można znaleźć tutaj
Do takiej odzieży ekskluzywnej warto mieć coś galanteryjnego też z dobrym wdziękiem. Tutaj mam na myśli , torebki włoskie czy inne ciekawe propozycje, których na rynku jest mnóstwo. Każda coś dla Siebie znajdzie wyjątkowego.
Ekskluzywne ciuchy to te, które są ponadczasowe, dlatego ja , bo wiem, że wybierając tam ciuchy zawsze będę wyglądać dobrze i z klasą.
Dla mnie ważniejsza od marki jest wygoda. Dlatego w pierwszej kolejności patrzę na to, czy dany ciuch będzie się fajnie nosiło. Wszelkie porady, dotyczące dopasowania ubrań do figury o pełniejszych kształtach, mogę znaleźć choćby na , dzięki czemu nie tylko wiem na co zwracać uwagę, co gdzie powinnam ich szukać.
Ja raczej na co dzień nie zakładam ekskluzywnych i eleganckich ubrań. Tak jak przedmówczyni, stawiam na wygodę. Muszę się przede wszystkim dobrze i swobodnie czuć. Wiele ubrań pod względem wizualnym podoba mi się tutaj . Ceny są niskie a wybór spory. Z tego co wiem, ubrania sprowadzane są z Turcji.
Również tutaj warto szukać -
Ogólnie ten wybór w sieci jest znacznie większy, nie brakuje dobrych okazji, a sztuką jest samo ich wykorzystanie.
Okazji nie brakuje ale trzeba uważać zeby nie trafić na ubrania, które po jednym noszeniu nadają się do śmietnika. Ja raczej kupuje wszystko w sprawdzonych miejscach takach jak bo te ubrania są wykonana ze znacznie lepszych materiałów
A nosicie takie ekskluzywne ubrania do pracy? Chodzicie w sukienkach? Bo ja bardzo lubię elegancko wyglądać. Planuję zamówić teraz taką sukienkę do kolekcji . Myślę, że do pracy będzie się nadawała.
Ja nie wiem, czy są ekskluzywne, to tańsze ciuchy, ale polecam
Ostatnio edytowany przez Styliskta20 (2017-05-30 12:12:48)
To prawda, że dla kobiety ciężko znależć coś naprawdę dobrej jakości w dobrej cenie. Trzeba się nieźle naszukać. Za to dla mężczyzn kupi się wszystko w jednym sklepie: ] . Może się tam ubrać od stóp do głów. A kobieta jak chce się porządnie ubrać, to raczej nie dostanie wszystkiego w jednym miejscu.
Osobiście uwielbiam sklep multibrandowy Via Della Spiga. Z markami premium, same najznakomitsze nazwiska projektantów mody
Bardzo fajne rzeczy można znaleźć w hurtowni odzieżowej wiem jak się wszystkim kojarzą hurtownie odzieżowe ale naprawdę to zupełnie inny poziom. Przede wszystkim ciuchy od nich maja bardzo wysoka jakość i są tańsze niż w sklepach. No i można znaleźć tam coś więcej niż to co oferują sieciówki. Ostatnio kupiłam sobie u nich bardzo fajna kurtkę i jestem bardzo zadowolona. Polecam jeśli szukacie czegoś oryginalnego i w dobrej cenie.
Mnie się bardzo podobająSą takie subtelne i stylowe. Wydaje mi się, że najlepiej zamówić przez Internet.
Hm, wszystko zależy od tego co lubisz. Ostatnio zamówiłam przepiękną sukienkę na i jestem z niej bardzo zadowolona. To w sumie moje drugie zamówienie w tym sklepie i wszystko jest ok
Uwielbiam ubrania które projektuje polska projektantka Anna Krzyżanowska , to są wyjątkowe stylizacje, czasem szyte indywidualnie na zamówienie, pod konkretną osobę.
Jak słyszę ekskluzywne ciuchy to nasuwają mi się takie marki jak Kenzo, Repetto czy Cavalli, nie powiem zdarza mi się kupić. Człowiek czuje że to inny porządniejszy materiał i w ogóle. Ja jak zamawiam to na ] tam jest spory wybór takich projektantów a są też dobre promocje
ale pewnie ceny są bardzo wysokie? czy się myle?
A co sądzicie o Martensach? Czy są one Waszym zdaniem warte uwagi?
Ostatnio edytowany przez butmichal (2017-10-07 14:31:09)
Słyszałam,że są bardzo dobrej jakości. Chociaż jesli chodzi o mnie to mi sie nie podobają z wyglądu I raczej bym sobie takich butów sama nie kupiła. Nie mój styl
Wolę klasyczne, wygodne ubrania w stylu casual.
Jeśli chcecie kupić sobie jakiś markowy ciuszek to polecam sklepy autoryzowane. Niesety ale na aukcjach czy na innych tego typu portalach jest wiele podróbek i można się nieźle naciąć. Lepiej zapłacić troszkę więcej ale mieć pewność,że to co kupiliśmy jest rzeczywiscie tej firmy.
Ostatnio edytowany przez Taluska (2017-10-03 10:20:48)
Ja dużo kupuję ubrań ekskluzywnych, bardzo mi się podobają no i jakość jedwabnych sukienek i wykończenie jest tak dobre że z chęcią noszę. Limitowane kolekcje od ich projektantów są przepiękne.
na zalando
dokładnie i to jeszcze czasem w fajnej cenie
Monnari - super ciuszki, a teraz jest tam wyprzedaż:)
Też lubię, ale też lubię też ubrania od projektantki Agaty Wojtkiewicz
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź