Odp: Dodatki w kuchni :)
Ale może i więcej zobaczy jak one się tak plątają nad głową...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale może i więcej zobaczy jak one się tak plątają nad głową...
Tyle że raczej to sie w głowie zakręci i człowiek zeświruje niż kubek dla siebie wybierze
A też bardzo prawdopodobna wizja...
ciężko tak byłoby mi głowę wyciągać do góry, a zakupy robię długo... zanim wszystko obejrzę, przeanalizuję, policzę, sprawdzę z każdej strony... oj, kark by mnie bolał!
[quote=pinkmause]Ciekawe, czy w takim sklepie łatwiej dokonać zakupu kubka do swojej kuchni????[/quote]
o kurcze trudno byłoby coś wybrać
ja bym się bała, że jak dotknę to się zaraz urwie
a weźcie się zaplączcie ...za to moje dzieciaki to by miały radochę
stare ozdobne żelazko na szafie wazon na kwiaty
Ja w kuchni jako dodatek mam obraz i krzyż na ścianie oraz żywe kwiatki na meblach.
ja mam za małą kuchnię, trochę kwiatów, ozdób nie wiele, jakieś ozdobne pojemniki i to wszystko...
Ja mam kuchnię zieloną - a moja mam trzyma niebieskie (po porzedniej kuchni) dekooracje - jak mówię jej że nie pasują - ona mówi, ze nie ważne jest to - ale że dostała je na prezent ślubny .... teraz sprzątałam i próbowałam chociaż te garneczki na makaron, kasze itp. schować do szafki -.... dała się przekonać bo długich długich przekonaniach
ja mam kuchnię od północnego zachodu, kwiatki nie urosną, ale mam kolorowo i wystarczy
kuchnia to nasze królestwo...
powinno być wszystko co nam odpowiada
och, żebym tak mogła sobie swoją zaprojektować i urządzić bez żadnych ograniczeń!
kupiliśmy nową patelnię z ciężką szklaną pokrywką
ja natomiast już dawno nic nie kupiłam do kuchni!choć to moje ulubione miejsce w całym mieszkaniu
ja już nic nie kupuję, bo nie mam gdzie trzymać Ale jak kiedyś będę urządzać kuchnię w domu to poszaleję! Będę urządzać dłużej, ale tak by mieć to, co chcę
żelazko ozdobne , wazon z muszli
wazon z muszli? to ciekawe!mogłabyś dać foto?
Całkiem ciekawa ta aranżacja w sklepie z kubkami. Jeszcze do każdego można by powkładać świeczuszki i byłby naprawdę oryginalny żyrandol. Mam pytanie, czy taki abażur w typie lampionu chińskiego pasowałby do kuchni?
[quote=madzia]żelazko ozdobne , wazon z muszli[/quote]
ale klozetowej? !? mogłoby być ciekawie...
[quote=agf]ja już nic nie kupuję, bo nie mam gdzie trzymać Ale jak kiedyś będę urządzać kuchnię w domu to poszaleję! Będę urządzać dłużej, ale tak by mieć to, co chcę [/quote]
nooooo ja też tak chcę, ale kiedy to będzie??
Ja ostatnio kupiłem z siostrą nowy czajnik, taki tęczowy, pasuje do nowoczesnych kuchni. Zelmer też chyba złą firma nie jest, a czajnik fajnie wygląda.
Fajny ten czajnik. Kolorki takie delikatne i stonowane.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź