Temat: Kocha, czy już się znudził?
hejka moje miłe Jestem tu nowa, założyłam konto bo chce z wami o czymś pogadac. Chodzi o faceta,mojego faceta. mieszkam z nim juz od ladnych (lub i nie ładnych) 3 lat i jak to w zyciu bywa powoli wkrada sie rutyna. wiecie o co chodzi,prawda?
ostatnio moj TŻ coraz czesciej zaczyna mnie wypytywac i nakłaniac za do...poszukania innej kobiety,która zechce wejsc z nami w trójkąt. oczywiscie najpierw robil to tak delikatnie, cos tam wspominal niby w zartach ale ostatnio robi to cooraz czesciej i śmielej. kurcze,zaczyna mnie to martwić,moze on juz sie mna znudzil? moze ma mnie dosc i szuka POZWOLENIA na to by zdradzic mnie. czesto oglada się za mlodszymi,ale zeby odrazu cos takiegoo to ja nie wiem. najgorsze jest to ze ja nie mam pojecia o co mu chodzi, kurde. moze nie lestem modelka ale swoje atuty mam i zawsze mu sie podobalalm. co teraz, co mam robic? miałyscie podobna sytuacje kiedys? moze powinnam sie z nim rozstac, wyprowadzic sie i znalezc kogos kto bedzie mnie szanowal a nie takie cos odstawial. (choc musze przyznac ze trojkaciki nawet mnie kreca, ale mu o tym nie powiedzialam) Poradzcie mi coś.