Odp: Redaguj rubrykę MODA - wygrywaj kosmetyki
każdy by chciał...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 34 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
każdy by chciał...
[url]http://urodaizdrowie.pl/apogeum-dziwactw-moda-na-pompony[/url]
[url]http://urodaizdrowie.pl/justyna-steczkowska-i-jej-buty[/url]
Marta gratuluję!
dziękuję
OOOOOO o kozaczkach wysłałam dosłownie 10 minut temu i już są!!!!! ale czad!!!!
gratki - moj art juz 2 tyg sobie lezy
i badz tu cżłowieku systematycznym...
ja na razie przestałam pisać, bo nie wiem, które są temar=ty na czasie, a które nie... O gwieździe pisałam, sama Redakcja chciała, a też już dłuuuugo nie publikują, więc na razie daję spokój
a dostałaś chociaż coś za artykuły?
Opublikowali mój o Lopez ale zamieścili tylko jedno zdjęcie!!! Może dlatego że dwa razy przesyłałam im ten artykuł...raz zdjęcia i opis w Wordzie...ale odpisali że dostali zdjęcia ale bez opisu to opis wysłałam im jeszcze raz napisany narmalnie...ale mogli wziąć tamte zdjęcia....dziwnie to wygląda..
mój o gwieździe wysłałam 21.11
o Swarovskim 17.11
jeszcze art. z moimi ciuchami (uważam że dość ciekawy ...)
no i jeden na który dostałam odpowiedź SUPER ARTYKUŁ....
to macie powodzenie dziewczyny bo mnie nikt nie pisze że super artykuł a napisałam już sporo też ina razie czekam!
[quote=biedroneczka4]to macie powodzenie dziewczyny bo mnie nikt nie pisze że super artykuł a napisałam już sporo też ina razie czekam![/quote]
ale co z tego, że super skoro poza redakcją nikt go nie przeczyta
za to wygrałam dziś Trójkowe (radiowe) gadżety
a mój to chyba dno dna bo cisza ;d
Kochani: prosimy Was o chwilowe nie nadsyłanie prac: nasza skrzynka jest już pełna, a kolejka do publikacji się strasznie wydłużyła. Do odwołania!
pozdrawiamy, redakcja
Dobry pomysł, wszyscy tak to będą mieć szansę żeby ich artykuł się ukazał. Dziękuję za wstawienie mojej kociej mody
nareszcie głos rozsądku!!!
dziękuję Adminie, może w końcu ukażą się art. tych którzy długo czekają
Czyli czekamy
no nie wiem jak to będzie! mam wątpliwości co do tego konkursu
[quote=biedroneczka4]no nie wiem jak to będzie! mam wątpliwości co do tego konkursu[/quote]
którego? tego z artykułami?
dlaczego?
Ostatnio edytowany przez justyna (2009-12-06 20:22:14)
troszke im to nie wyszło! bo jak już teraz problemy bo każda z nas chce wygrać ,kilka osób już dostało po kilka paczek z nagrodami a reszta niestety nic w ogóle i co dalej? piszemy a i tak publikowane prace tych samych osób
moje już się kończą, te były wysłane dokładnie 13 listopada
[quote=biedroneczka4]troszke im to nie wyszło! bo jak już teraz problemy bo każda z nas chce wygrać ,kilka osób już dostało po kilka paczek z nagrodami a reszta niestety nic w ogóle i co dalej? piszemy a i tak publikowane prace tych samych osób[/quote]
zgadzam się, powinni publikować po kolei i ustalić limit (każda może max wysłać np. 15 prac) ... mnie też tu się coś nie podoba...
dajcie im szansę, teraz jak zastopowali to powinny wszystkie art się ukazać i wszyscy powinni być nagrodzeni. A jak już się wyprostuje to wszyscy będą zadowoleni i muże ruszy akcja dalej
a ja wątpie że to jakoś rozwiążą.
rozumiem koelżanki które dostały już paczkę lub dwie - dla nich to nie problem, zwlaszcza jak od razu niemalże publikują art.
ale to czekanie - jest irytujące - zwłaszcza gdy ja np czekam 3 tyg a tu widze że niemalże od reki inne art są...
3 tyg. to i tak nic
rozumiem Cie doskonale... ech...
odpisują SUPER i .... nie publikują, proszą o napisanie na konkretny temat, piszesz i ... nie publikują ...
bez sensu!
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 34 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź