Odp: Redaguj rubrykę MODA - wygrywaj kosmetyki
ja tez nie mam , ale dopiero 3 atr. sie ukazały, za to dostałam za aktywność zestaw kosmetyków ... na które najpier sie musze napatrzeć ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja tez nie mam , ale dopiero 3 atr. sie ukazały, za to dostałam za aktywność zestaw kosmetyków ... na które najpier sie musze napatrzeć ....
[quote=pinkmause][quote=a.filipowska][quote=pinkmause]
na pewno, ale pewnie dopiero w poniedziałek [/quote]
hm, odpowiedzieli, że wysłali 13.11... kurcze, to już 2 tygodnie temu... jak dziś listonosz nie przyniesie to chyba będę się dalej dopytywać , albo może im się z wysyłką za atykuły pomyliło... sama już nie wiem [/quote]
a co dostałaś za artykuły?[/quote]
za artykuły kosm. Barwa...
ja przyprawy dostałam i książkę kucharską a za artykuły nic
[quote=a.filipowska][quote=pinkmause][quote=a.filipowska]
hm, odpowiedzieli, że wysłali 13.11... kurcze, to już 2 tygodnie temu... jak dziś listonosz nie przyniesie to chyba będę się dalej dopytywać , albo może im się z wysyłką za atykuły pomyliło... sama już nie wiem [/quote]
a co dostałaś za artykuły?[/quote]
za artykuły kosm. Barwa...[/quote]
zapytałam, bo myślałam, że może pomylone paczki - poszłabym na pocztę i zapytała, czy była paczka nadana w tym dniu...a potem znowu napisała do redakcji
Ja dostaółam pierwszą po 9 a drugą po 6.
no ciekawa jestem może opublikują teraz nasze artykuły i dostaniemy z malenką chociaż po jednej paczce
Roksana - cos śmiem wątpić ;D
może w przyszłym roku to tak :] jak bedzie dobrze
napisałam jeszcze raz do redakcji, bo nie wiem czy to, co napisali, że wysłali 13 to właśnie za art. były, bo przecież lista nagrodzonych na forum ukazała się 16.11 ...
jaka lista?
Emilka, gratuluję - znowu ten sam temat
zamieścili Twój tekst
a moje trzy powtórzone i jeden świeży czekają czekają czekają...
naprawdę się zastanawiam nad kluczem publikacji....
Dzieki.....nie przypominam sobie żeby był o takich spodniach..
[quote=emilia_s292]Dzieki.....nie przypominam sobie żeby był o takich spodniach..[/quote]
bo czeka od tygodniu w redakcji na skrzynce
[quote=justyna]Emilka, gratuluję - znowu ten sam temat
zamieścili Twój tekst
a moje trzy powtórzone i jeden świeży czekają czekają czekają...
naprawdę się zastanawiam nad kluczem publikacji....[/quote]
mnie też to ciekawi może nam redakcja wyjaśni na czym to polega?
Odp: równi i równiejsi
ciekawe czy Redakcja zagląda do tego tematu, czy może spytać ich w tym ostatnim temacie ...
może admin tu zajrzy? I zobaczy o czym piszemy!
pozyjemy zobaczymy
ale wizyty administratora byłyby wskazane
no właśnie, dawno Go tu nie było Moja sytuacja z nagrodą się wyjaśniła, więc czekam aż dojdzie, bo to jednak nie była ta...
Od administracji: Kochani, krótkie przypomnienie: nagrody zostają wysyłane wyłącznie do tych, których artykuły zostały OPUBLIKOWANE w serwisie, nie obowiązuje kolejność zgłoszeń tylko pilność tematyczna i zgodność z aktualnymi okolicznościami. Redakcja nie ma obowiązku publikacji KAŻDEJ nadesłanej pracy. Wszystkie osoby otrzymają nagrody, nawet jeśli publikacja miała miejsce tylko raz. Konkurs trwa do 31 grudnia w związku z tym po tym terminie KAZDY otrzyma nagrody. Oczywiście do niektórych nagrody są wysyłane wcześniej.
pozdrawiamy
o jest nasz kochany admin prosze sobie poczytać na temat tego konkursu o modzie bo my piszemy ale i tak nie są publikowane nasze artykuły czemu?
Aha ! to tak można było wcześniej napisać i troche czuje sie gorsza bo wydaje mi sie że moje artykuły nie są gorsze od innych, pozdrawiam i nie będę już wracać do tego tematu!
ja w takim razie proszę o informację mailową po każdym artykule, który wyślę czy jest OK i mam czekać czy NIE i mogę pisać dalej - podobnie jak było robione na początku - po każdym artykule dostawałam maile z zachwytami, że jest super
jeśli chodzi o tematy i pilność... no cóż, kilkakrotnie się przez przypadek powtórzyłam tematycznie z opublikowanymi tematami, więc myślę, że moje teksty są na czasie...
też bym chciała wiedziec czy tak czy nie...
no ja też i dla czego są nie do opublikowania
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź