Odp: Redaguj rubrykę MODA - wygrywaj kosmetyki
To byłoby fajnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To byłoby fajnie
[quote=emilia_s292]Na pewno odpiszą.....mi zawsze odpisują.....podpisali mój artykuł jak się upomniałam i pytałam jeszcze czy można wygrać męskie kosmetyki.....mają tylko damskie ale o męskie też chcą się upomnieć....[/quote]
ciekawie się robi - miałabym dla chłopaków na Gwiazdkę, jakby się udało
oo męskie byłoby super
też bym chętnie swojemu dała coś pod choinkę
A pytała może któraś czy artykuły bez fotek też drukują?
[quote=hallina]A pytała może któraś czy artykuły bez fotek też drukują?[/quote]
na początku prosili o fotki - przynajmniej jak pytałam
myślę, że z fotkami jest ciekawiej - jak prześlesz mało, to sami wyszukają jakiś i dodadzą
do mojego kiedyś wstawili dwie 'swoje'
[quote=emilia_s292]Na pewno odpiszą.....mi zawsze odpisują.....podpisali mój artykuł jak się upomniałam i pytałam jeszcze czy można wygrać męskie kosmetyki.....mają tylko damskie ale o męskie też chcą się upomnieć....[/quote]
o byłoby miło ;D
chociaz ja ejszcze od nich nic nie dostałam za art - wiec watpie ze w ogole cos dostane
dostaniesz dostaniesz, ja bym się upomniała - pewnie w wirze prac i wysyłek zapodziała się
do jednego z moich art. zgubili zdjęcia, więc wiesz... upomnieć się delikatnie nie zaszkodzi
Ostatnio edytowany przez justyna (2009-11-30 08:32:35)
Nie lubie upominać sie.
Po prostu - tak dziwnie sie czuje.. wiec będę siedzieć cicho aż im sie przypomni
no to powodzenia! oby to nie trwało za długo
cześć! ciekawa jestem bo ja też nic nie dostałam może za mało było moich zrtykułów, już sama nie wiem będę dalej pisać zobaczymy co z tego wyjdzie! Troszeczke żal bierze bo tak pięknie opisujecie te swoje nagrody
a ile sie pojwiło?
Moje 3 (docelowo miało być 5, ale kilka złaczyli w jedno)
moje też 3 ale napisałam więcej
no i jeden wisi
tweraz kwestia po ilu art dziewczyny cos dostały:)
moich się pojawiło 7 - tyle kosmetyków dostałam... to może faktycznie czekają i wysyłają np. od 5??
no ciekawa jestem trzeba pisać dalej ale czy opublikują to już nie od nas zależy!
mozna by bylo ustalic ile
po 6 dostałam pierwszą przesyłkę
teraz wszystko jasne ale jak bede pisać co raz wiecej a nie publikują to jaki w tym sens?
[quote=biedroneczka4]teraz wszystko jasne ale jak bede pisać co raz wiecej a nie publikują to jaki w tym sens?[/quote]
też się zastanawiam...
Zawsze można pocwiczyc umiejętnośc pisania
[quote=biedroneczka4]teraz wszystko jasne ale jak bede pisać co raz wiecej a nie publikują to jaki w tym sens?[/quote]
no dkłądnie - ja nie pisze, póki ostani nie zamieszczą... ;P
[quote=pinkmause][quote=a.filipowska]napisałam wczoraj, zobaczymy czy odpiszą ...[/quote]
na pewno, ale pewnie dopiero w poniedziałek [/quote]
hm, odpowiedzieli, że wysłali 13.11... kurcze, to już 2 tygodnie temu... jak dziś listonosz nie przyniesie to chyba będę się dalej dopytywać , albo może im się z wysyłką za atykuły pomyliło... sama już nie wiem
[quote=a.filipowska][quote=pinkmause][quote=a.filipowska]napisałam wczoraj, zobaczymy czy odpiszą ...[/quote]
na pewno, ale pewnie dopiero w poniedziałek [/quote]
hm, odpowiedzieli, że wysłali 13.11... kurcze, to już 2 tygodnie temu... jak dziś listonosz nie przyniesie to chyba będę się dalej dopytywać , albo może im się z wysyłką za atykuły pomyliło... sama już nie wiem [/quote]
a co dostałaś za artykuły?
ups... szkoda by było jakby paczka zaginęła...
a składanie reklamacji na poczcie to katorga
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź