Temat: Jakie sprzęty AGD polecacie?
Witam zastanawiam się nad wyborem AGD, a dokładnie płyta indukcyjna, piekarnik elektryczny, zmywarka,lodówka, wyciąg.
Taki bardzo podstawowy zestaw. Co byście polecili,produkty jakiej firmy/firm.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam zastanawiam się nad wyborem AGD, a dokładnie płyta indukcyjna, piekarnik elektryczny, zmywarka,lodówka, wyciąg.
Taki bardzo podstawowy zestaw. Co byście polecili,produkty jakiej firmy/firm.
Pozdrawiam
U mnie z Candy wszystko się niestety popsuło...
Każdy sprzęt się psuje. I śmiem twierdzić, że marka ma tu akurat niewielkie znaczenie. Sama się o tym przekonałam. Na szczęście na Pomorzu jest serwis . Przynajmniej nie zdzierają kasy z człowieka i jeszcze doradzą.
A jaki odkurzacz byście polecili? Mój stary odkurzacz w końcu poszedł na emeryturę i szukam jakiegoś dobrego, nowego. Tylko nie wiem, jaki konkretnie wybrać, czy standardowy, czy może pionowy? A może piorący? Jaki byście polecili? . Który warto kupić?
Ja nie patrzę na firmę, tylko na parametry produktu i opinie o konkretnym sprzęcie. Ta sama marka może wypuścić super lodówkę i bubel, na to nie ma reguły. Sprzętu AGD możecie szukać w sklepie, tam mają duży wybór produktów od różnych firm. Ceny też są korzystniejsze, niż w innych sklepach.
Moulinex ma dobre produkty, Mastercook też mogę polecić.
Ja akurat złapałam się na nieczytaniu gwarancji Kupiłam zmywarkę Candy i nam się zepsuła w czasie gwarancji pompa wypompowywania wody. Wezwaliśmy serwisanta autoryzowanego i uznał że nie spełniamy warunków gwarancji bo gniazdko nie jest zmostkowane cokolwiek to znaczy
Na szczęście blok obok jest serwis AGD- naprawa była odpłatna ale nie zdarli ze mnie...Dowiedziałam się, że zawsze trzeba mostkować gniazdka by firma nie odrzuciła gwarancji...Człowiek uczy się całe życie
Ja mam odkurzacz Zanussi, ale już ich nie produkują. Ma już z 8 lat i ciągle działa, a nie kosztował fortuny...
Jedyne co mogę polecić, to kupować agd na electro.pl
Wtedy masz pewność, że nie przepłacasz i że produkt dojdzie szybko i w całości
Teraz jest sporo sprzętów i ciężko jest określić która marka jest najlepsza. Najlepiej udać się do takiego sklepu i doradzić się sprzedawcy. Oni dobrze wiedzą, które sprzęty się spisują dobrze, a które nie . Myślę, że jest to najlepsze rozwiązanie
U mnie jest głównie Samsung i Moulinex, sprawdzają się:)
Ja lubię sprzęty wielofunkcyjne, np. robot kuchenny, zastępuje mi kilka rzeczy
U mnie są tylko niezbędne, nie mam zmywarki czy robota.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź