Odp: Prośby do Administracji
Jak mogę zmienić doadaną prze ziebie poradę? Wrzuciłam przez pomyłkę złą fotkę, a nie iwdzę opcji edytuj...?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak mogę zmienić doadaną prze ziebie poradę? Wrzuciłam przez pomyłkę złą fotkę, a nie iwdzę opcji edytuj...?
wysłać foto do mnie na maila?
[quote=admin]wysłać foto do mnie na maila?[/quote]
ok, wysłałam, mam nadzieję, że nic już nie pomyliłam
[quote=malenka84]Witam.
Prosiłabym o usunięcie mojego konta: malenka84 z Państwa portalu.
Troszkę sie zniesmaczyłam, po tym co zobaczyłam - zresztą nie tylko ja, dlatego postanowiłam usunąć moje konto stąd. - Nie popieram wyścigu szczurów i pójścia na ilość, nie jakość... jednakże zdaje sobie sprawę że dla Państwa właśnie ilość a nie jakość się liczy. Dlatego to nie miejsce dla mnie
Pozdrawiam serdecznie
Ola[/quote]
Ponawiam
Konto zostało usunięte z forum i strony.
U mnie wszystko gra i buczy tutaj na stronie www.
a ja mam pytanie gdzie zniknęła pierwsza część forum, dział o dzieciach, ciąży itp.?
Chyba została ta część przeniesiona niżej
Tak, została zmieniona kolejność działów, zgodnie z tematyką główną portalu wyeksponowaliśmy na początku Spisu działów te związane z urodą i zdrowiem - zapraszamy do dyskusji
a ten dział od rana był niżej??? jak to się stało, że dopiero teraz go zauważyłam?
Czy jest szansa, aby komentarze pod artykułami były edytowalne?
edit:
i przepisy też
Ostatnio edytowany przez justyna (2011-06-05 18:10:47)
Jak się okazuje, nie jest to technicznie możliwe - możemy jedynie wskazany wpis usunąć z bazy i wtedy można go ponownie zamieścić w poprawnej formie...
OK będę wiedziała jakby co
teraz już nie pamiętam gdzie miałam te błędy czy literówki...
a dlaczego zmieniliśmy adres portalu?? czyżby szykowały się wielkie zmiany??
a może zdrowie już nie jest w modzie?
edit: teraz już jest po staremu... ale coś mi tu pachnie zmianami, bo ewidentnie był inny (bardzo podobny adres przez jakiś czas, nawet jak klikałam w różne odnośniki) ...
Ostatnio edytowany przez justyna (2011-07-13 14:14:54)
Zmiany są w trakcie (i czasem, jak widać, udaje się Wam coś podejrzeć:), ale nie aż tak radykalne, żeby zdrowie zniknęło nam z portalu:)
To dobrze, bo zdrowie jest najważniejsze
Czy powiadomienia o udziale w testach przychodzą też na maila?
Jeśli nie to raczej powinny bo ciężko potem się znaleźć w gąszczu komentarzy.
fakt! jak to jest? przychodzi jakies info wiadomoscia prywatną?
moje pierwsze pytanie przeszło bez echa, wiec zadam kolejne.
kiedy zostanie rozwiazane testowanie szamponów koloryzujących i maseczek?
Prosimy o cierpliwość, testerki będą niebawem wybierane!
[quote=StarlightParade]Czy powiadomienia o udziale w testach przychodzą też na maila?
Jeśli nie to raczej powinny bo ciężko potem się znaleźć w gąszczu komentarzy.[/quote]
ponawiam pytanie
Zawsze wysyłamy maile z taką informacją, prosimy więc często sprawdzać swoje skrzynki:)
Proszę o usunięcie z portalu mojego konta Panna Pedantka.
Konto zostało usunięte.
Czy jeśli usunę moje konto z portalu, to wszystkie przepisy które dodałam również zostaną automatycznie usunięte ?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź