Odp: Prośby do Administracji
witamy ponownie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witamy ponownie
witamy więc z powrotem;)
Ja proponuję założenie działu "hobby". Każdy mógłby się wypowiedzieć np. na temat tworzenia biżuterii (np.ja), haftowania, kolekcjonowania różnych rzeczy itp.
właśnie miałam napisać, że przydałyby się jakiś dział o związkach, miłości też może być:P
proponowałabym również dział humor - do zamieszczania dowcipów, śmiesznych filmików i zdjęć
myślałam również nad działem "ślub, wesele, zaręczyny" - zamieszczać by można było porady na temat przygotowań do ślubu, okoliczności zaręczyn, życia po ślubie, zdjęć ślubnych, wyboru obrączek, jakieś tematy tabu (związane ze ślubem), ewentualnie ogłoszenia (może ktoś chciałby niedrogo sprzedać swoją suknię lub ktoś inny kupić)
Ostatnio edytowany przez avianna (2009-10-17 00:35:45)
humor - to przegiecie - przeciez mozemy w jednym temacie pisac dowcipy nie tzreba od razu jakiegos dzialu zakaldac...
ale możemy stworzyć w kategorii "inne" dział "humor" i tam pisać dowcipy czy wklejać śmieszne zdjęcia a w jednym temacie to wszystko się bardzo wymiesza a tak to osobno mogłyby być np. takie tematy jak: dowcipy o zwierzętach, dowcipy o ludziach, dowcipy erotyczne, śmieszne opisy gg, śmieszne rysunki, zabawne sms, śmieszne teksty, napisy na murach, itp.) ponawiam prośbę
Ostatnio edytowany przez avianna (2009-10-17 20:21:57)
a i jeszcze w dziale humor można by umieścić temat "zagadki" jest na prawdę dużo opcji, które można by wcielić w życie odnośnie tego działu
lepiej dzial rozrywka i tam wrzucic wszystkie gry i humor...
Jestem za tym,żeby była rozrywka,sex i może na każdy temat?
ja jestem za działem HUMOR albo SPAM i tam wrzucić te wszystkie gry nt. zespołów, imion i nazw miast na ostatnia literę
jestem za działem rozrywka - by tam nie liczono liczy postow bo widze, ze niektorym sie lekko w glowie poprzewracało...
i bron boze za działem humor!!!!! bo pewnie znów avianna założy mase tematów typu:
dowcipy o blondynkach\
dowcipy o brunetkach
dowcipy o sexie, itd itd .
OD tego sa portale do tego przeznaczone!!!!!
Jestem za skasowaniem ponad połowy gier (jak nie większosci) koleżanki avianna, większość to gry całkiem bez sensu (typu: Piszemy, jak zginęły po kolei mrówki.) lub powtarzajace sie (z serii typu: czy masz...)
to sie robi forum dla jakichś dzieciaków a nie o urodzie i zdrowiu gdzie notabene coraz mniej ciekawych tematów się pojawia.
[quote=malenka84]Jestem za skasowaniem ponad połowy gier (jak nie większosci) koleżanki avianna, większość to gry całkiem bez sensu (typu: Piszemy, jak zginęły po kolei mrówki.) lub powtarzajace sie (z serii typu: czy masz...)
to sie robi forum dla jakichś dzieciaków a nie o urodzie i zdrowiu gdzie notabene coraz mniej ciekawych tematów się pojawia.[/quote]
Jeśli moje gry byłyby bez sensu to nikt nie brałby w nich udziału a jeśli są osoby zainteresowane nimi to nie popieram skasowania ich (co innego gdyby nie było zainteresowania nimi). Jeśli komuś się one nie podobają niech po prostu nie bierze w nich udziału. Uważam, iż na każdym forum powinien znaleźć się dział dotyczący rozrywki to często zachęca do pisania na forum nie tylko w tym temacie.
Ps. jeśli chodzi o gry "powtarzające się jak np. czy masz... to wiadomo, że w torebce nie trzymamy tego co w szafie tylko zupełnie inne rzeczy, a więc zabawa z zupełnie innymi słowami a poza tym zarówno zawartość naszej szafy, jak również torebki jest związana z modą
Jeśli chodzi o coraz mniejszą ilość pojawiających się nowych ciekawych tematów (domyślam się, że chodzi o pozostałe działy, niż plotki) myślę, iż dzieje się tak dlatego gdyż nowi użytkownicy ich nie zakładają(nie wiadomo dlaczego, może po prostu lubią tylko udzielać się w istniejących tematach?), a ci co są już jakiś czas zarejestrowani, po prostu to co ich ciekawiło i na jaki temat mieli wiedzę napisali już dużo. Dobrym rozwiązaniem byłoby założenie nowych tematów przez "stałych" użytkowników jeśli tylko będzie to możliwe
Innym rozwiązaniem byłoby, np. gdyby każdy nowy użytkownik musiał założyć nowy temat aby móc przeglądać i pisać np. dział "plotki",czy "rozrywka" jeśli taki by powstał a jeszcze innym dodanie nowych działów. Można również przeprowadzić ankietę wśród użytkowników forum, co ewentualnie chcieliby aby się tutaj znalazło
a jeśli chodzi o niezliczanie postów w dziale plotki, gry, czy rozrywka (pewnie chodzi o konkurs) jestem "za" i też to popieram
[quote=avianna][quote=malenka84]Jestem za skasowaniem ponad połowy gier (jak nie większosci) koleżanki avianna, większość to gry całkiem bez sensu (typu: Piszemy, jak zginęły po kolei mrówki.) lub powtarzajace sie (z serii typu: czy masz...)
to sie robi forum dla jakichś dzieciaków a nie o urodzie i zdrowiu gdzie notabene coraz mniej ciekawych tematów się pojawia.[/quote]
Jeśli moje gry byłyby bez sensu to nikt nie brałby w nich udziału a jeśli są osoby zainteresowane nimi to nie popieram skasowania ich (co innego gdyby nie było zainteresowania nimi). Jeśli komuś się one nie podobają niech po prostu nie bierze w nich udziału. Uważam, iż na każdym forum powinien znaleźć się dział dotyczący rozrywki to często zachęca do pisania na forum nie tylko w tym temacie.
Ps. jeśli chodzi o gry "powtarzające się jak np. czy masz... to wiadomo, że w torebce nie trzymamy tego co w szafie tylko zupełnie inne rzeczy, a więc zabawa z zupełnie innymi słowami a poza tym zarówno zawartość naszej szafy, jak również torebki jest związana z modą
Jeśli chodzi o coraz mniejszą ilość pojawiających się nowych ciekawych tematów (domyślam się, że chodzi o pozostałe działy, niż plotki) myślę, iż dzieje się tak dlatego gdyż nowi użytkownicy ich nie zakładają(nie wiadomo dlaczego, może po prostu lubią tylko udzielać się w istniejących tematach?), a ci co są już jakiś czas zarejestrowani, po prostu to co ich ciekawiło i na jaki temat mieli wiedzę napisali już dużo. Dobrym rozwiązaniem byłoby założenie nowych tematów przez "stałych" użytkowników jeśli tylko będzie to możliwe
Innym rozwiązaniem byłoby, np. gdyby każdy nowy użytkownik musiał założyć nowy temat aby móc przeglądać i pisać np. dział "plotki",czy "rozrywka" jeśli taki by powstał a jeszcze innym dodanie nowych działów. Można również przeprowadzić ankietę wśród użytkowników forum, co ewentualnie chcieliby aby się tutaj znalazło [/quote]
Ale czy teraz założysz temat?
Czy masz w kibelku..?
czy masz w majtkach?
czy masz w lewej górnej szufladzie?
czy masz w dolnej półce...?
Przecież każdy jest to inny temat .
Ale po co tule zakładasz takich nie pasujących tutaj tematów?
czy temat pinkmause "czy masz.." nie wystarczył? na serio tzreba było sie na drobne rozkładać??
Albo te testy... bez sensu!
I pare innych dziewcyzn tez tak msyli -a skoro aktywnosc to w niektorych tematach to 3 właacznie z Toba osoby bawiace sie to na serio SUPER aktywniość i super potzrebny temat
moim zdaniem założyłaś ten temat jak sama nazwa wskazuje jako "prośby do administracji", a nie do kłótni odczuwam to jako atak na mnie. Może nie każdy temat założony przeze mnie cieszy się dużą liczbą odpowiedzi, ale zwróć uwagę też na to, iż zakładam tematy nie tylko w dziele "plotki i inne", ale również i w innych. Poza tym w innych działach założyłam jeszcze raz tyle tematów co ty, więc chyba się staram, aby to forum "żyło swoim życiem" i pomagam w tym. (Jeśli uważasz, że jest za mało tematów w innych działach, może po prostu je załóż). Uważam, iż na temat założenia NOWYCH działów powinna wypowiedzieć się jakaś osoba z administracji.
[quote=malenka84]
Ale czy teraz założysz temat?
Czy masz w kibelku..?
czy masz w majtkach?
czy masz w lewej górnej szufladzie?
czy masz w dolnej półce...?
Przecież każdy jest to inny temat .
Ale po co tule zakładasz takich nie pasujących tutaj tematów?[/quote]
odnoszę to jako czepianie się mnie choćby dlatego, iż tematy czy masz... akurat cieszą się popularnością. Najmniej odpowiedzi jest przy testach, ale zauważ, iż tam chodzi o to, żeby ktoś test zobaczył, ewentualnie zrobił, a jeśli się wypowie to pewnie tylko raz, informując o jego wyniku (a nie każdy chce to ujawniać). I nie zamierzam się tutaj kłócić!!! Niech administracja rozwiąże problem.
ale czy nie mozna było tych testow np w jednym temacie?
a rozbijanie tematu "czy masz.." ma najmniejszy sens? chyba dla dzieci...
Dział został dodany
Odnośnie konkursu. Nie będą brane pod uwagę posty nie wnoszące nic do tematu.
A moze jakis dział na te gry?
bo w plotkach czasem ciężko się przebić
Proszę ten temat przenieśc do miłośc i s eks
[url]http://urodaizdrowie.pl/forum/viewtopic.php?id=265[/url]
Przeniesione
lepiej nie liczyć punktów tylko z działu PLOTECZKI I INNE, przecież ZWIERZĘTA nie są niczemu winne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź