Temat: Srebrna torebka, jaki kolor butów?
Mam dwie sukienki, granatową i ecru, do której bardziej pasuje srebrna torebka i jaki kolor butów wybrać? Nude, czy może takie jakieś metaliczne czy jeszcze coś innego? Proszę o pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam dwie sukienki, granatową i ecru, do której bardziej pasuje srebrna torebka i jaki kolor butów wybrać? Nude, czy może takie jakieś metaliczne czy jeszcze coś innego? Proszę o pomoc
Kolor butów powinien chyba być podobny do koloru sukienki, ale tu myślę, że do obu będą dobre buty ecru
Srebrny nie jest estetyczny. Czemu nie taka jak na foto, od Merg, za bardzo dobre pieniądze?
Nie kupujcie torebek na siłę - niech się nadają do wielokrotnego wykorzystania.
[img]//www.merg.pl/data/gfx/pictures/large/5/1/40615_6.jpg[/img]
Na pewno nie srebrne - ja bym wzięła czarne:)
Tez chyba wybrałabym takie pod kolor sukienki i jak już masz torebkę srebrną to skupiłabym się na delikatnych srebrnych dodatkach, np: kolczyki czy tam bransoleta
to samo co koleżanki wyżej
Myślę, że coś w podobnym odcieniu, a jak nie znajdziesz to czarne lakierki.
Na mój gust byłoby takie zestawienie dobre.
Do srebrnej mogą być i czarne, i białe buty
Jak na moje to szare, białe lub czarne, bo srebrnych raczej nie znajdziesz.
Generalnie sugerowałabym nie brać srebrnej torebki - wg. mnie jest to kiczowate.
> Babel napisał/a:
> Generalnie sugerowałabym nie brać srebrnej torebki - wg. mnie jest to kiczowate.
O ile takie są, choć ja już pseudo złote widziałam. Miały je gimnazjalistki w autobusie jak ostatnio jechałam do lekarza.
Ja osobiście stawiałabym na czarne - najłatwiej kupić i dopasować
Moim zdaniem każdy kolor pasuje do srebrnego, bo jest neutralny, tak jak biel i czerń.
Może fioletowe?
postawiłabym na brązowe, albo czarne, a że mamy późną jesień to wybrałabym wysokie botki za kostkę lub kozaki. w sumie właśnie czekam na nową parę zimowych botków, bo są teraz świąteczne promocje i za buty zapłaciłam 40% mniej.
Z nią zawsze jest problem, lepsze są jednak stonowane kolory...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź