Odp: Kosmetyki do włosów
Nie, pierwsze słysze, ale też mam pytanie, szukam opinii na temat maski regeneracyjnej, uzywałyście może?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, pierwsze słysze, ale też mam pytanie, szukam opinii na temat maski regeneracyjnej, uzywałyście może?
Ja już trzeci miesiąc używam szamponu do włosów normalnych + odżywkę w sprayu z LV Polska i jestem bardzo zadowolona. Produkty nadają się do codziennej pielęgnacji, nie obciążają włosów, szampon delikatny, włosy są gładkie w dotyku po umyciu.
Dziewczyny, lada dzień zamierzam pofarbować włosy i potrzebuję jakiś dobry szampon, taki który przede wszystkim nada trwałości koloru. Używała może któraś z was szampon do włosów farbowanych ? Z opisu wydaje się ciekawy: filtr UV, ekstrakt z bursztynu, inulina.. i D-pantenol. Nie tylko nadaje trwałości koloryzacji, ale także nawilża i nadaje blasku. Polecacie go.. czy może macie coś lepszego?
Myślę, że dobór kosmetyków zależy od rodzaju włosa- na każdego działa coś innego. Ja testowałam wiele odżywek, maseczek. Ale teraz- jestem wierna arganowej serii z INOAR. Używam na co dzień ich szamponu, a co kilka dni- odżywki i olejku. I powiem szczerze, ze włosy wyglądają znacznie lepiej, mimo że co jakiś czas wpadnie mi w ręce lokówka i trochę męczę nią włosy
Ja najbardziej lubię szampon z baby dream. Ma dobry skład i świetnie oczyszcza.
Kiedyś używałam szamponu Baby Dream, ale po długotrwałym stosowaniu podrażnił mi skórę głowy, bardziej niż Head&Shoulders, którego używam na łupież o_O
Dużo ich się przewinęło przez moje ręce, bo moje włosy mają tendencję do szybkiego przyzwyczajania się do składu albo niewłaściwego reagowania na składniki. A że jeszcze mam skórę wrażliwą także na głowie, dobór szamponów i odżywek do katorga. Teraz używam naraz dwóch szamponów, Alterry i H&S, a do tego odżywkę z kokosem.
Naprawdę? Ja nie znam bardziej delikatnego szamponu niż baby dream.
A czy ktoś używał kosmetyków do włosów firmy Kallos? Ja słyszałam o nich bardzo dużo dobrego, ale jeszcze ich nie wypróbowałam na własnej skórze, a raczej włosach. Z tego co słyszałam to to efekty są świetne, a ceny niewygórowane bo za litrową maskę do włosów wystarczy zapłacić około 20 zł.
Oprócz szamponów i odżywek nie wyobrażam sobie pielęgnacji włosów bez olejków. Zawsze przed suszeniem używam na końcówki olejku marion z serii olejki orientalne i czasem przed myciem nakładam na włosy olej kokosowy.
Vatikę używałam, to też olej, taki indyjski, włosy po nim były miękkie, ale zmyć to pieroństwo było strasznie ciężko...
Na wszystko to, o co pytałaś mogę polecić ci kosmetyki marki [url=https://www.shopla.pl/pl/sklep/kategoria/joico,180,690,1.html]Joico[/url] Są naprawdę ekstra skuteczne
Ja używam 2 razyw tygdodniu Olaplexu nr 3 + oczywiscie szpampon i odżywka za każdym razem
Testuję właśnie kosmetyki Wierzbicki & Schmidt z Rossmanna, jak na razie się nieźle sprawdzają
Ciekawią mnie te kosmetyki i jak pozbędę się wszystkich zapasów z łazienki to też je wypróbuję.
Wyglądają ciekawie, muszę sie zainteresować i ja :-)
Ja bardzo chwalę sobie markę LE PETIT OLIVIER, nie jest zbyt popularna, ale ja szampony tej marki kupuje online. Ja bardzo je lubię.
Ja ostatnio coraz częściej sięgam po rosyjskie, bo zawierają mniej chemii
No i dużo olejków, najlepiej tych naturalnych
Dużo dobrego słyszałam o kosmetykach marki JOICO. . Co myślicie na ich temat?
hmm nie używałam z joico , aktualnie mam z inoar duopack i dosyć długo używam tej pielęgnacji i jest włosy się pięknie układają
Ja z kolei zaczęlam używać kosmetyków do włosów z kreatyną z tej nowej serii bo mój fryzjer mi ją polecił po prostowaniu kreatynowym. Te kosmetyki faktycznie przedłużają efekt zabiegu i bardzo odżywiają włosy. Moje są teraz bardzo lśniące i pięknie się układają.
Ktoś już próbował tej nowej serii z loreala ??
Ja po tej recenzji zastanawiam się mocno nad kupnem lakieru własnie z loreala, wydaje się że jest w porządku
tylko taki olej będzie dobry na pewno nie do każdego rodzaju włosów.
Też kupuje olej kokosowy nierafinowany i powiem szczerze, ze daje efekt i wlosy sa faktycznie mocniejsze. Wczesniej uzywalam naturalnych olejkow Swati, ale odkad zmienilam na kokosowy wlasnie to roznica jest jak niebo a ziemia takze polecam mocno
ja to w zasadzie to z ilością chyba przesadzam- zaczynam od szamponu to wiadomo, później nakładam odżywkę i czekam przynajmniej 5 min, potem wcierka na porost włosów, później płyn do układania, potem olejek na końce..
przed prostowaniem płyn przeciw wysokiej temperaturze a na końcu lakier. Teraz wdze że to chyba dużo, na codzień tak nie zwracam uwagi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź