Odp: Konkursy
Formularz znajduje się na samym dole artykuły z wykazem najlepszych stron.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Formularz znajduje się na samym dole artykuły z wykazem najlepszych stron.
Ok. Zagłosowane!
biorę udział w konkursie Amore Mola, trzeba tylko wysyłać przez ich stronę kody z produktów moli i można wygrać super nagrody, wycieczkę do Mediolanu na zakupy ekspres do kawy albo maszynkę do makaronu
oczywiście wycieczka jest najfajniejsza, ale ja się zadowolę każdą wygraną bo uwielbiam wygrywać
a tu link na stronę konkursu [url]http://amoremola.pl/[/url]
[quote=Ksymena]Chodzi o papier toaletowy? Używam tego z pieskiem [/quote]
a tu jest konkurs z papierem toaletowym z kwiatkiem mogą być też tęczniki papierowe ale z kwiatkiem
A co to tęczniki?
Ja używam tego, co nigdy się nie kończy, a to inna firma
takie "tolerancyjne" ręczniki w tęczowy wzór
Dziewczyny - na jednym z portali ogłoszeniowych jest konkurs - co tydzień można wygrać 100zł a pod koniec grudnia 10.000zł będę wdzięczna jak zgłosicie się do konkursu przez ten link: [url]http://konkurs.favore.pl/?tid=26144[/url]
Zgłosiłam się
dziękuję
może się nam uda ... kto nie próbuje ten nie ma
Jak to powiedział Forrest Gump: "Ma się o wiele większą szansę na wygranie na loterii jeśli się kupi los."
dokładnie
kiedyś też słyszałam taki dowcip o panu który się bardzo gorliwie modlił o wygraną w totka, odmawiał różańce, klękał na grochu, chodził na pielgrzymki aż w końcu objawił mu się sam Bóg i zagniewanym głosem powiedział "weź Ty Stefan przestań się w końcu modlić tylko kup ten los!"
Fajne . Tak to jest, że kto nie gra ten nie wygra.
Ja polecam różne konkursy na stronie [url]http://konkursy-online.com/[/url] przesylają newslette, więc na pocztę otzrymuje się od razu porcję nowowści konkursowych:) oprócz tego jeszcze stronka z konkursami dla rodziców z nagrodami oczywiście dla dzieci [url]http://emaluszki.pl/contests[/url] - też fajne duże i małe nagrody można zgarnąć
Żeby tak w totka trafić. Udało się kiedyś komuś? Mi tylko trójkę, ale trochę bałabym się zgarnąć miliony. Różne historie słyszałam. A potem różne zaczęłam sobie wyobrażać, na przykład: mafia mówi do kogoś z Lotto:"Dajesz nam cynk kto wygrał, dostajesz działkę." No i potem się zaczyna porywanie dzieci dla okupu i inne takie.
mój mąż raz trafił czwórkę - wyszło około 500zł
Wow! Taka wygrana szczerze powiedziawszy w pełni by mnie satysfakcjonowała. Obojętnie czy w dużego, multi czy na zdrapce.
Fajnie jest dostawać jakieś "zastrzyki" gotówki, mnie się miesiąc temu trafiła spora nagroda za wysiłek intelektualny, że tak powiem )
faktycznie super. Ja nigdy nic nie wygrałam w Lotto ;(
mnie kilka razy udało się trafić trójkę... a te pięć stówek odebraliśmy w drodze na urlop,więc bez skrupułów upłynniliśmy w czasie wakacji
Jejku chciałabym tak wygrać z 5 tys złotych, ciekawe czy ci co wygrywają w Radiu Zet to prawda czy ściema, z moich znajomych nikt nigdy nie wygrał
ja bym chciała 500.000zł na mieszkanie na resztę by starczyło,ale mieszkanie bez kredytu to moje marzenie...
To jak duże mieszkanie w Wawce można za tyle kupić?
Jeśli teraz wynajmujesz, to powiem Ci, że może lepiej wziąć kredyt (skoro masz firmę to nie powinno być problemu) i kupić choćby najmniejsze, a nie wyrzucać pieniądze w błoto...
no właśnie z tym kredytem jest problem
a za 500tyś. można mieć spokojnie z 60metrów, jak nie więcej - wszystko zależy od miejsca
Oooo... własne mieszkanie to moje marzenie. Największe! Już sobie zaczęłam go wyobrażać. Musi mieć w miarę dużą łazienkę jeśli to możliwe i przedpokój też raczej spory, sypialnię, w krórej zmieści się ogromne łóżko i koniecznie balkon - balkon i sypialnia to moje wymogi, które są na 1 miejscu jeśli chodzi o mieszkanie. Balkon głównie dlatego, że wprowadzę absolutny zakaz palenia w moim mieszkaniu obowiązujący wszystkich bez wyjątku. Poza tym dziwnie bym się czuła w mieszkaniu bez balkonu.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź