626

Odp: Konkursy

Formularz znajduje się na samym dole artykuły z wykazem najlepszych stron.

627

Ok. Zagłosowane!

628

Tak samo ja! Oczywiście zagłosowałam z wielką przyjemnością smile

629

biorę udział w konkursie Amore Mola, trzeba tylko wysyłać przez ich stronę kody z produktów moli i można wygrać super nagrody, wycieczkę do Mediolanu na zakupy smile ekspres do kawy albo maszynkę do makaronu smile
oczywiście wycieczka jest najfajniejsza, ale ja się zadowolę każdą wygraną bo uwielbiam wygrywać big_smile
a tu link na stronę konkursu smile [url]http://amoremola.pl/[/url]

630

[quote=Ksymena]Chodzi o papier toaletowy? Używam tego z pieskiem wink[/quote]

a tu jest konkurs z papierem toaletowym z kwiatkiem big_smile mogą być też tęczniki papierowe ale z kwiatkiem big_smile

631

A co to tęczniki? wink
Ja używam tego, co nigdy się nie kończy, a to inna firma smile

632

takie "tolerancyjne" ręczniki w tęczowy wzór big_smile

633

Dziewczyny - na jednym z portali ogłoszeniowych jest konkurs - co tydzień można wygrać 100zł a pod koniec grudnia 10.000zł będę wdzięczna jak zgłosicie się do konkursu przez ten link: [url]http://konkurs.favore.pl/?tid=26144[/url]
smile

634

Zgłosiłam się wink

635

dziękuję smile
może się nam uda ... kto nie próbuje ten nie ma smile

636

Jak to powiedział Forrest Gump: "Ma się o wiele większą szansę na wygranie na loterii jeśli się kupi los."

637

dokładnie big_smile
kiedyś też słyszałam taki dowcip o panu który się bardzo gorliwie modlił o wygraną w totka, odmawiał różańce, klękał na grochu, chodził na pielgrzymki aż w końcu objawił mu się sam Bóg i zagniewanym głosem powiedział "weź Ty Stefan przestań się w końcu modlić tylko kup ten los!" big_smile

638

Fajne . Tak to jest, że kto nie gra ten nie wygra.

639

Ja polecam różne konkursy na stronie [url]http://konkursy-online.com/[/url] przesylają newslette, więc na pocztę otzrymuje się od razu porcję nowowści konkursowych:) oprócz tego jeszcze stronka z konkursami dla rodziców z nagrodami oczywiście dla dzieci wink [url]http://emaluszki.pl/contests[/url] - też fajne duże i małe nagrody można zgarnąć smile

640

Żeby tak w totka trafić. Udało się kiedyś komuś? Mi tylko trójkę, ale trochę bałabym się zgarnąć miliony. Różne historie słyszałam. A potem różne zaczęłam sobie wyobrażać, na przykład: mafia mówi do kogoś z Lotto:"Dajesz nam cynk kto wygrał, dostajesz działkę." No i potem się zaczyna porywanie dzieci dla okupu i inne takie.

641

mój mąż raz trafił czwórkę - wyszło około 500zł big_smile

642

Wow! Taka wygrana szczerze powiedziawszy w pełni by mnie satysfakcjonowała. Obojętnie czy w dużego, multi czy na zdrapce.

643

Fajnie jest dostawać jakieś "zastrzyki" gotówki, mnie się miesiąc temu trafiła spora nagroda za wysiłek intelektualny, że tak powiem smile)

644

faktycznie super. Ja nigdy nic nie wygrałam w Lotto ;(

645

mnie kilka razy udało się trafić trójkę... a te pięć stówek odebraliśmy w drodze na urlop,więc bez skrupułów upłynniliśmy w czasie wakacji big_smile

646

Jejku chciałabym tak wygrać z 5 tys złotych, ciekawe czy ci co wygrywają w Radiu Zet to prawda czy ściema, z moich znajomych nikt nigdy nie wygrał

647

ja bym chciała 500.000zł na mieszkanie big_smile na resztę by starczyło,ale mieszkanie bez kredytu to moje marzenie...

648

To jak duże mieszkanie w Wawce można za tyle kupić?
Jeśli teraz wynajmujesz, to powiem Ci, że może lepiej wziąć kredyt (skoro masz firmę to nie powinno być problemu) i kupić choćby najmniejsze, a nie wyrzucać pieniądze w błoto...

649

no właśnie z tym kredytem jest problem hmm
a za 500tyś. można mieć spokojnie z 60metrów, jak nie więcej - wszystko zależy od miejsca

650

Oooo... własne mieszkanie to moje marzenie. Największe! Już sobie zaczęłam go wyobrażać. Musi mieć w miarę dużą łazienkę jeśli to możliwe i przedpokój też raczej spory, sypialnię, w krórej zmieści się ogromne łóżko i koniecznie balkon - balkon i sypialnia to moje wymogi, które są na 1 miejscu jeśli chodzi o mieszkanie. Balkon głównie dlatego, że  wprowadzę absolutny zakaz palenia w moim mieszkaniu obowiązujący wszystkich bez wyjątku. Poza tym dziwnie bym się czuła w mieszkaniu bez balkonu.