Odp: najseksowniejszy zapach dla feceta...
[quote=biedroneczka4]Męskie zapachy to dla mnie czarna magia ale mam czasem takie wrażenie że perfumy męskie pachną podobnie![/quote]
Te świeże zwłaszcza.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=biedroneczka4]Męskie zapachy to dla mnie czarna magia ale mam czasem takie wrażenie że perfumy męskie pachną podobnie![/quote]
Te świeże zwłaszcza.
A ja uwielbiam męskie zapachy. Moja teściowa to opowiadała, że kiedyś męskimi się perfumowała. Nawet teraz jak do nas przyjdzie to w łazience popryska się perfumami męża.
Może były łatwiej dostępne niż damskie i dlatego?... Czasem byt określa upodobania...
ja pamiętam że mama używała Panią walewską - taki zapach i on bardzo przypominał męski zapach. Poza tym wtedy te perfumy były takie ostre.
tak, nie lubię takich... są fajne subtelne męskie zapachy i co nie bez znaczenia - lepiej neutralizują zapach potu bo są po prostu silniejsze niż damskie
A teraz to nawet wymyslili w jednej buteleczce perfumy dla niej i dla niego.
taki unisex? fajnie... i ile miejsca na półce się zaoszczędzi...
Tylko czy zapach będzie odpowiadał jej i jemu... bo gusta są różne..
Tak Emilio, zgadzam sie z Toba w pełni.
Mój pachnie L'eau par Kenzo Pour Homme, sama mu go kupiłam w perfumerii Realta.pl
Mnie też się podoba ten zapach:)
zastanawiam się czy na gwiazdkę nie kupić perfum mężowi... z tym że... od razu powiem, że on nie lubi takich kosmetyków i ich nigdy nie używa
no i tak odkąd się znamy chodzi mi to po głowie - ja bym mu kupiła, ale z drugiej strony skoro ma używać na siłę........ ech Ci faceci
pewnie tym razem też tylko się nawącham a nie kupię mu w końcu...
Bo nie wiesz jak go podejść... Pogadaj parę razy jak bardzo lubisz gdy facet pachnie takim czy innym zapachem... Chyba on chce żebyś się czuła przy nim fajnie, a od używania perfum jeszcze nikomu nic się nie stało (chyba ze jest uczulony). Czy Ty nie robisz czasem czegoś tylko dlatego, żeby jemu było miło?
A mój to bardzo lubi się perfumować...
Ale to nie zamiast kąpieli? Bo efekt mógłby być dramatyczny...
Czarny STR8 <3
Nie mam faceta, ja wolę kobiety. Moim koleżankom w pracy bardzo podoba się zapach nr 199 firmy FM, który obecnie używam. Z resztą mi też bardzo przypadł do gustu. To bogata kompozycja , w której odnajdziesz miętę, mandarynkę, cynamon i kardamon, różę i nuty skóry.
ooo, mięta i mandarynka - już mi się podoba
Opium YSL bez dwóch zdań!
Mój facet używa Lacosty zielonej Uwielbiam
:D:D:D:D:D:D:D
[quote=Marita_89]Czarny STR8 <3[/quote]
Lubię ten zapach...
Hugo Boss szary
Lacoste czerwona
Dior Homme sport
Diesel plus plus
Giorgio Armani Acqua Di Gio
Paco Rabanne One milion
Z tańszych to polecam Diesel'e świetny zapach, długo się utrzymuje.
Ferrari Uomo Men, można zobaczyć -;) Bardzo fajny zapach!
mój używa YSL homme. Piękny zapach! sama mu kupiłam na urodziny ale żeby nie było, sam używa bo przypadł mu do gustu...
Dla mnie najlepszy zapach dla faceta to Aqua di Gio - Armani. Fantastyczny.
Szkoda,ze jego 'damska' wersja nie jest tak ciekawa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź