Odp: co ostatnio upolowałaś?
Ja ostatnio dostałam do testowania próbkę Diora przepiękny zapach Muszę je mieć chociaż wiem że są dośc drogie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ostatnio dostałam do testowania próbkę Diora przepiękny zapach Muszę je mieć chociaż wiem że są dośc drogie.
Sama nie upolowałam, ale dostałam 2 dni temu na urodziny od swojego chłopaka zapach Night Obsession Calvina Kleina. Od dawna za mną chodził, ale szkoda mi było kasy...
Moje ukochane to Happy Clinique
perfumy znaczy nalewane perfumy o zapachu miodu i cytryny sa przeeesliczne
Upolowałam w Biedronce krem DD Ladycode za 4 zł oraz 6 lakierów do paznokci (2 Bell i 4 Ladycode) 1 zł za sztukę
Białą koronkową bluzeczkę :-)
Peeling morelowy Soraya w Biedronce za 3 zł
Mnie się udało upolować takie od cartiera. Nie wiem czy znacie ten zapach? Mnie po prostu oczarował.
Ja ostatnio mam to szczęście testować zupełnie nowa linię perfum. I jak na razie się nie zawiodłam. Produkty są wysokiej jakości. Szczególnie perfumy marki Shiseido.
1. Bentley For Men Absolute
2. Burberry Black
3. Lalique Encre Noire A L'extreme
Mis Dior <3 Najcudowniejszy i najpiękniejszy <3
Korzystając z rossmanowej promocji -55% kupiłam puder w kamieniu, czerwony lakier do paznokci i cień do powiek. I takie ceny to ja rozumiem
Mogliby taka promocje na perfumy zrobić, kosmetykom kolorowym potrafie się oprzec, z perfumami byłoby mi baaardzo cieżko ;-)
Ja póki co nic nie upolowałam, bo oszczędzam, poza tym mam masę flakoników, które muszę zużyć, bo mi w końcu wywietrzeją ale już bym z chęcią kupiła coś nowego. Też tak macie,że zimą Wam się podobają inne zapachy niż latem? Mam chyba z 5 kolejnych typów,ale nic to póki co się wstrzymuję
Tak, ja mam tak samo jak ty, że zimą podoba mi się co innego niż latem i w sumie... dziwne to ;/
Ostatnio edytowany przez lorciakk (2017-05-07 23:06:34)
Sarah Jessica Parker SJP NYC kupiłam w ciemno a uwielbiam!
Wody Just NJOY woman i Just NJOY Crystal w Rossmannie na promocji 2 w cenie 1. Z tej drugiej aktualnie korzystam i bardzo mi odpowiada świeży zapach. Nie utrzymuje się długo, ale za tę cenę wcale tego nie oczekiwałam.
Ja czekam na promocje
Lalique Equus edp 75 ml za 120 zł i nie tester:)))
[quote=MartyKot]Mis Dior <3 Najcudowniejszy i najpiękniejszy <3[/quote]
Ja też! dzisiaj kupiłam! ♥
Kupiłam w promocji Guess Seductive- bardzo mi się podobają
Forever red, myślałam że już ich nie ma a jednak...
Ja mam chyba z 15 flakonów... i co najlepsze chce mi się kolejnych perfum Na zimę jesień YSL Black Opium!
Kusi mnie Chloe, widziałam w promocji, chyba sobie zrobie prezent na gwiazdkę
Ostatnio edytowany przez Vendulka (2020-12-11 16:37:15)
Kupiłam fajne perfumki YR od kogoś, komu się nie spodobały jako prezent od bliskich - i było 40% taniej niż w sklepie, a prawie nieużywane... Warto szukać takich okazji!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź