Odp: Mój kultowy kosmetyk
Jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe to zdecydowanie szminka - zastąpi róż, a nawet cień do powiek.
Z kosmetyków pielęgnacyjnych byłby to nieśmiertelny krem Nivea!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe to zdecydowanie szminka - zastąpi róż, a nawet cień do powiek.
Z kosmetyków pielęgnacyjnych byłby to nieśmiertelny krem Nivea!
Balsam pod prysznic - to wg mnie przełomowy i kultowy produkt, już nie muszę się niczym smarować po wyjściu z kąpieli!
Kultowym kosmetykiem jest według mnie suchy szampon ISANA, można go użyć w każdej chwili, nawet 5 minut przed spotkaniem i mieć fryzurę jak nową:)
Kultowy kosmetyk - olejek do masażu, bo daje tyle przyjemności i radości, jak żaden inny!
Moim kultowym kosmetykiem jest mascara, która pięknie podkreśla spojrzenie, wydłuża rzęsy i pomaga nam roztaczać swój wdzięk
Kultowy kosmetyk to samoopalacz, nie trzeba smażyć się na słońcu, narażać na udar, a też się ma pięknie zabrązowioną skórę:)
Oliwka Bambino, bo może jej używać cała rodzina, świetnie działa i jest w sam raz nawet dla alergików!
Dla mnie kultowym kosmetykiem od lat ... niech no pomyślę... około 15, jest WAZELINA KOSMETYCZNA! Tak, taka zwykła, powszechnie dostępna, tania jak barszcz i ... zapomniana przez większość kobiet. Wiem, teraz mamy do dyspozycji kremy, balsamy, toniki, pianki, musy, serum i inne mniej lub bardziej zaawansowane technologicznie kosmetyki, a mała i niepozorna wazelina odeszła do lamusa. A to taki fenomenalny, wszechstronny i skuteczny kosmetyk! Od lat używam wazeliny jako:
- kremu pod oczy (nie codziennie, ale kilka razy w tygodniu), bo świetnie natłuszcza, wygładza i nawilża.
- kremu SOS na popękane pięty, wysuszone łokcie, spierzchnięte usta i mocno podrażnioną skórę (opalaniem albo depilacją kremem),
- intensywnej kuracji na suche dłonie (wcieram na noc w ręce, zakładam foliowe rękawiczki i idę spać),
- skutecznego środka na wygładzanie niesfornych kosmyków i "sklejacza" rozdwojonych końcówek włosów,
- bazy do stworzenia domowej produkcji rozświetlacza do twarzy (biorę świetlisty, perłowy, jasny cień - kruszę go - mieszam z wazeliną i TADAM - rozświetlacz gotowy!),
- bazy do stworzenia błyszczyka (złamana szminka może oznaczać jej koniec, ale jeśli wymieszamy odłamany kawałek z wazeliną otrzymamy wspaniały (nieco jaśniejszy nić bazowa szminka) błyszczyk w swoim ulubionym kolorze.
Kultowe dla mnie oznacza powszechnie dostępne i skuteczne - a taka jest wazelina.
Dezodorant kulkowy to kultowy kosmetyk, dzięki niemu można odświeżyć się dyskretnie i bez noszenia niewygodnych dużych pojemników sprayu
Moim kultowym kosmetykiem jest krem Nivea Q10, bo faktycznie działa ożywiająco na zmęczoną i szarą cerę, nawet zniwelował mi odwieczne sińce pod oczami...
Kultowy jest bronzer Dove, nadaje złocisty połysk skórze i opalenizna wygląda naturalnie, prawie jak prosto z plaży nad Bałtykiem:)
Oczywistym jest fakt, że kobieca kosmetyczka składa się z wielu produktów, jednakże moim ulubionym i niezastąpionym kosmetykiem jest dezodorant Dove. Dzięki niemu poradziłam sobie z problemem nadmiernego pocenia się bez używania drogich leków. Doceniam brak intensywnego zapachu i dużą wydajność opakowania.
Owszem, czasem zostają białe smugi na ubraniu, aczkolwiek nareszcie czuję się zadbaną, elegancką osobą, która nie musi wstydzić się wychodzenia z domu i może założyć elegancką koszulę.
Jesteś alergikiem jak połowa mojej rodziny? Ten dezodorant nie pogłębia podrażnień nawet po nieudanym goleniu.
Czy Wy wszyscy wiecie,
jaki jest mój ulubiony kosmetyk na tym świecie?
Jest do czekoladowy koktajl do kąpieli,
który zawsze mnie rozweseli.
Jest on z BingoSpa
i szczęście mi zawsze da!
Kąpiel z nim bardzo mnie relaksuje
i dobrze się z tym czuję.
Składniki czekolady skórę wygładzają,
i w wysokim stopniu ją odżywiają.
Zapach czekolady na mym ciele się utrzymuje,
i długotrwałą świeżość powoduje.
Koktajl ten działa wyszczuplająco,
a nawet ujędrniająco.
Po nim wytwarzają się pozytywne endorfiny
i zawiera on cenne witaminy.
Skóra z toksyn zostaje oczyszczona,
a ja jestem w pełni zadowolona.
Z nim kąpiel jest przyjemnością,
a po niej czuję się pięknością.
szminka ponieważ najbardziej usta przykuwają uwagę mężczyzn
no i ustami można robić dużoooo przyjemnych rzeczy
pocałunkiem okazujemy drugiej osobie miłość jaką ją darzymy
a jeszcze ładnie pomalowanymi ustami smakuje on jeszcze bardziej sexy
i zmysłowo...
Dla mnie kultowy jest zapach Diora, pierwsze perfumy domu mody!
Drodzy Panowie i drogie Panie,
maskara Love Story Ingrid na tytuł kultowy kosmetyk zasługuje niesłychanie.
Ta maskara bez wątpienia,
On moje oko na lepsze zmienia.
My kobiety pobudzać zmysły mężczyzn uwielbiamy,
A więc przede wszystkim o spojrzenie dbamy.
Wszystko musi być na guzik zapięte,
I nasze oczy jak wniebowzięte.
Dlatego bez żadnej wątpliwości,
Mocno podkreślone oczy doprowadzą do czerwoności.
Rzęsy bardzo precyzyjnie wytuszowane,
A więc nasze oczy zjawiskowo prezentować będą się same.
Gdy się świetnie prezentują,
moje spojrzenia hipnotyzują.
Maskara nie skleja,
nie zostawia na nich grudek - to satysfakcji nadzieja.
Tusz do rzęs to element kosmetyczki kobiecej kluczowy,
maskara ta to kosmetyk makijażowy odlotowy.
Rzęsy zarazem wzmacnia i odżywia,
dla mnie kultowym maskara Love Story Ingrid kosmetykiem się nazywa.
Ostatnio trafiłam na fajne podkłady w sklepie internetowym. Makijaż wychodzi mi zawsze tak jak chcę - delikatny i nie rzucający się w oczy a na pewno każda kobieta doceni jego dobrą jakość.
Serum Bioliq - cenią je wszystkie dojrzałe kobiety z mojej rodziny, więc i ja będę go używać, gdy przyjdzie czas:)
Tusz do rzęs Maybelline Colossal. Od wielu lat używam i choć nie wypróbowałam jeszcze wszystkich z tej linii, to przez lata był niezawodny. Ostatni jakoś rozczarował i nie wiem, czy był zleżały czy marka się zepsuła, ale było to dla mnie dużym zaskoczeniem. Mimo to kupiłam już kolejny i lada dzień otworzę. Jeśli kolejny wyschnie tak szybko jak poprzedni, to kosmetyk straci u mnie status kultowego.
Możliwe, że specjalnie tak dzieje, żeby częściej kupować.. Kosmetyki są coraz tańsze, więc może na większej częstotliwości zakupu firmy chcą zarobić?
Mój kosmetyk jest dość zaskakujący jeśli chodzi o 2 różne zastosowania (w obu świetnie działa:) Jest to czysty kwas hialuronowy, który kupiłam jakiś czas temu jako lubrykant. Na wizycie u mojej ginekolożki powiedziałam, że używam żelu, bo mam problem przy współżyciu a ona mi powiedziała, że można używać tego żelu na twarz, bo świetnie nawilża skórę a cena jest duża niższa niż przy zakupie kwasu hial jako kosmetyku...Używam 2x w tyg na noc i rano skóra jest super nawilżona i napięta. To chyba mój nr 1 ale mam jeszcze drugi - to żel do mycia twarzy phys-ac. dla osób zmagających się z trądzikiem w każdym wieku (używam ja i moja 10 letnia córka). Mnie bardzo pomaga, nie mam może idealnej cery ale jest dużo lepiej niż wtedy kiedy leczylam buzię maściami od dermatologa.
Mój kultowy kosmetyk kosztuje mniej niż 3 zł i jest to maseczka oczyszczająca! Nie wiem, ile opakowań już zużyłam.. ale naprawde sporo, bo to jeden z tych kosmetykow, do ktorego chce mi sie wracac. Od czasu regularnego nakladania poprawila mi sie kondycja skory- coraz rzadziej mam zaskorniki czy inne wypryski. Polecam!!
Rozświetlająca hydro-esencja do pielęgnacji twarzy z ANANASEM z linii Fresh Juice Bielendy to mój faworyt kosmetyczny. Tak jak mówi producent redukuje przebarwienia i rozświetla cerę. Właśnie dlatego zdecydowałam się ją kupić i nie żałuję. Opis w 100% zgodny z działaniem.
Moze to nie kosmetyk ale - Botano roller jadeitowy.
To niekwestionowany hit poprzednich świąt. Wszystkie dziewczyny jakie znam go maja
Zdecydowanie aloes. W każdej niemal formie! On wpływa tak doskonale na moją skórę, zostawia ją w pełni nawilżoną i świeżą... przyjemne to niesamowicie!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź