Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Oj, to tak jak ja przez całą zimę! Byle do wiosny:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oj, to tak jak ja przez całą zimę! Byle do wiosny:)
Od rana chce mi sie spać chociaż wczoraj zasnęłam przed 22... Nawet druga kawa nie pomaga
Dzisiaj strasznie zamulający dzień... W pracy lekki kryzys, potem mało udany obiad. Nawet poćwiczyć zbytnio nie było mi dane, bo wiecznie ktoś przeszkadzał. Oby jutro było lepiej
ja mam kiepski chyba przez tą pogodę...
Ostatnio edytowany przez karolinas33 (2017-06-07 19:25:14)
ja miałam doła, bo pogoda... ale poszperajcie sobie po toster.pl i znajdziecie fajne zdjątka; [url]http://urodaizdrowie.pl/forum/post/57281/#p57281[/url] bardzo prawdziwe ;-)
U mnie wczoraj było fajnie, bo urządziłam "domową piekarnię". Poeksperymentowałam z mąką pszenną pełnoziarnistą typu graham i wyszły mi pyszne cynamonowe rogaliki (drożdżowe) oraz bułeczki <3 Nigdy nie byłam dobra w kwestiach kulinarnych, dlatego też dzień zaliczyłam do udanych Dzisiaj jak na razie nijak. Znowu śnieg, a już było tak ładnie... Oby kolejna część dnia przyniosła jakieś powody do uśmiechu.
Dzisiaj idę do lekarza i od rana myślę co on mi znowu powie...:(
Trzy dni do egzaminów, a mi nie chce się uczyć... leniwie, sennie...
Jakaś zamotana jestem w ostatnich dniach, dla przykładu:
- usiłowałam wrzucić komórkę do pralki
- pokroiłam psu boczek i zamiast do miski wrzuciłam do kosza na śmiecie
- odbierałam przesyłkę od kuriera, pokwitowałam i otrzeźwił mnie jego śmiech kiedy próbowałam mu oddać paczuszkę razem z kwitem.
nostalgicznie jakoś mi
Ja ostatnio miałam taki power, że zarzucano mi doping, a teraz jestem trochę wyeksploatowana w związku z tym, ale ogólnie zadowolona
jest mi lekko słabo i niedobrze, to chyba przez tabletki na tarczycę poza tym jestem bardzo niewyspana i lekko zestresowana
Ja dziś miałam wspaniały dzień Prawie cały spędziłam z koleżankami z dawnych lat. Było dużo wspomnień i śmiechu, nawet do łez. Po południu we trójkę wypiłyśmy cztery butelki wina (śmiech towarzyszył nam od samego początku spotkania, nie że to po winku). W sklepie podczas kupowania alkoholu poproszono mnie o dowód ........... mam 28 lat, w tym roku będę mieć 29, a dziewczyny są tylko rok młodsze ode mnie. Poznałyśmy się w wieku 16-17 lat w szkole i wygląda na to, że wspomnienie tamtych lat nam je przywróciło
Wniosek: Dziewczyny, wspominajcie czasy, kiedy miałyście lat naście, to odmładza
Super! Niestety większość moich koleżanek z tamtych lat daleko mieszka albo za granicą...
O tak, moi znajomi z tamtych lat również w większości powyjeżdżali, jak nie za granicę to wyprowadzili się do innych miast, zostali tam gdzie wyjechali na studia, pozakładali rodziny i nie mają czasu.
Wczoraj zrobiłyśmy powtórkę spotkania, była równie udana
Oj, dziewczyny, bo w końcu popadniecie w uzależnienie - od spotkań i winka
Dziś od rana mam dużo myśli w głowie. Spotkałam wczoraj Kogoś, na kim a swój sposób mi zależy... Rozmowa z Nim trwała tylko kilka minut, ale jakoś tak intuicyjnie nie daje mi spokoju, jakby miała jakieś drugie dno... Ale pomimo tego wszystkiego, warto było zobaczyć TEN uśmiech...
A temu komuś też może zależeć na Tobie, czy to raczej jednostronne?
Takie spotkania są najgorsze - zbyt rzadkie, żeby cieszyły, zbyt upragnione, żeby ich sobie odmówić...
Ta relacja jest bardziej skomplikowana niż powinna. A może tylko ja tak to odbieram?
Kalinko - co prawda sama to napisałam, ale słowo "zależeć" nie do końca oddaje to co ta osoba we mnie wzbudza. A czy to jednostronne czy dwu? Tego nie wiem... Przyjaciółka twierdzi, że z jego strony to też nie jest zwykła znajomość...
Finao masz rację. Te spotkania są zbyt rzadkie - żeby cieszyły, zbyt upragnione, żeby ich sobie odmówić.
Minęły 4 dni, a ja nadal cieszę się tym uśmiechem
Ale takie relacje są najciekawsze - burzą spokój serca, a wiadomo, że jak nie ma silnych przeżyć to kobiecie jest nudno...
[quote=Gabika]Ale takie relacje są najciekawsze - burzą spokój serca, a wiadomo, że jak nie ma silnych przeżyć to kobiecie jest nudno...[/quote]
Strzał w 10
A czy taka relacja jest zła, niewłaściwa?
Ależ skąd, przecież od razu widać, że "ciągu dalszego" nie będzie, a takie zauroczenie platoniczne jest bardzo potrzebne w monotonnej codzienności, ubarwia nasze sny:)
Najprościej by było zapytać co on czuje, ale może wtedy mogłabyś usłyszeć coś, czego nie chcesz... To może lepiej nie ryzykować i tkwić w niepewności?
Nie, nie Tu nie ma mowy o żadnym ciągu dalszym To by niosło za sobą zbyt dużo negatywnych konsekwencji. To jest fajne przez to, że jest nieuchwytne i pozostaje w sferze niedomówień i dwuznaczności. Pytać też o nic nie zamierzam, bo to by tylko zburzyło tą relację, a skoro nie oczekuję, ani nie chcę zmiany jej charakteru, to jest to zupełnie zbędne.
A on jest zajęty?
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź