1,776

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Niedobrze hmm

1,777

zieeeeeeeeeeeew

Ninek co tam?? smile

ja nie słodziłam nigdy! choć u mnie w domu słodzili wszyscy - teraz tylko brat i siostra słodzą, rodzice przestali, a mąż przestał jak się zaczął spotykać ze mną - bo u mnie w domu nigdy nie było cukiernicy na stole, a ja zapominałam stawiać - no bo nikt nie słodzi.... (siostra mieszka już sama, a brat pije 1 herbatę dziennie) no to i on przestał smile

no i teraz w naszym mieszkaniu też nie ma cukiernicy, więc jak teściowa przyjeżdża to się musi upominać big_smile bo oczywiscie ja o cukrze nie pamiętam...

1,778

Ajj u mnie nadal kiepsko... Dziś miałam dwa egzaminy... Na pierwszy miałam 90minut... I czasu mi brakło sad Po raz pierwszy w życiu brakło mi czasu sad Ehh... A najgorsze jest to, że umiałam i wiedziałam jak to ma być... Może gdyby nie to, że koleżankom rozrysowywałam schematy, to bym zdążyła... Ale chciałam być dobra... A drug egzamin był taki porąbany, że na 3 zadania żadnego nie potrafiłam zrobić... sad Nie wiem skąd egzaminator to wziął, bo byłam praktycznie na wszystkich zajęciach i pierwsze słyszałam o tym co dziś było sad Zdołowana tym jestem... sad Nie oganiam tego wszystkiego sad

1,779

U mnie gooooooooooooooooorąco smile   A mój małżonek słodzi aż 3 łyżeczki!!!

1,780

Kumpel kiedyś poprosił o litr herbaty i posłodził ją ośmioma kopiastymi łyżkami do zupy big_smile big_smile big_smile I wiecie co? Wypił to!

1,781

o masz.... nieźle big_smile

1,782

Moja mała dorwała jakąś "jelitówkę" i biedna męczy się od wczoraj sad

1,783

a ja mam doła od wczoraj  i sporo pracy...

1,784

A ja nie śpię od czwartej rano i nie mam siły zupełnie...

1,785

A czemu nie śpisz od 4? Może się zdziwisz, ale ja tez obudziłam się dzisiaj o 4 rano i tylko tak drzemałam, chyba zaraz sie jednak położe...

1,786

ja przespałam całą noc jak zabita, ale i tak miałam kłopoty ze wstaniem jak co dzień, a teraz mam dobry nastrój , czekam tylko na koniec pracy i do domku smile

1,787

Za godzinę idę na egzamin sad A jak zaczęłam się uczyć to zasnęłam sad Nie daję rady sad

1,788

Powodzenia smile Ja mam dobry nastrój chociaż jestem śpiąca i nie chce mi się rano wstawać... wróciłam z małą ze spacerku a teraz przyszedł czas na pracę przy laptopie smile
Jestem trochę zła bo od trzech dni nie otwierają mi się niektóre strony w internecie, w tym Facebook a miałam ogłosić tam wyniki konkursu i musiałam chodzić do szwagierki.... i nie mogę śledzić strony fb.... niby wina dostawcy.

Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2011-06-02 17:01:30)

1,789

[quote=Barbie1290]A czemu nie śpisz od 4? Może się zdziwisz, ale ja tez obudziłam się dzisiaj o 4 rano i tylko tak drzemałam, chyba zaraz sie jednak położe...[/quote]
To ja tak samo, aż w końcu o 5.30 nie wytrzymałam i wylazłam spod kołdry. Sms mnie obudził i już zasnąć nie mogłam.

1,790

mnie obudziła burza, tak waliło za oknem że nie mogłam zasnąć... w końcu zamknęliśmy okno,ale wciąż było słychać... nie lubię burz

1,791

oooooooo ja też nie lubię burz sad
U mnie raczej nie będzie burzy ale jest upalnie .....
W przyszły weekend przenoszę sklep... ale tylko do pomieszczenia obok smile

1,792

Odsypiam smile

1,793

Masakra, pszczoły się zagnieździły w moim domu szybie wentylacyjnym. Ogromny rój. W życiu czegoś takiego nie widziałam. Jak w tym strasznym filmie, tyle że nie są agresywne. Nigdy, przenigdy nie widziałam tak dużo tych stworzeń naraz, to wyglądało jak plaga. Nikt nie wiedział, że tam są, dopiero coś im się stało i wyleciały wszystkie, a później wleciały z powrotem. Przyjechał jakiś gość, trochę tego wyłapał, ale coś trzeba będzie nadal działać.

1,794

uuuuuuuuuuuuu okropne smile U nas kiedyś zagnieździły się szerszenie... nawet użądliły mnie trzy.... masakra...
My zaraz zbieramy się na grilla do teściowej na ogród...

1,795

Ajć, ja też kiedyś byłam pogryziona przez te paskudy, jako nastolatka. Niechcący  rozwaliłam im gniazdo zbierając maliny. Zaatakowały. Jednego palcami oddzierałam od brzucha, strasznie się bałam.

1,796

Mój brat jest uczulony na pogryzienia pszczół, os, szerszeni etc... Okropnie puchnie... =/

1,797

To tak jak moja Mama - kiedyś ją jedna delikatnie użądliła i tak spuchła, że wylądowała w szpitalu sad

a mnie wysypało - od dobrego tygodnia mam cały brzuch i plecy w drobne czerwonawe plamki/krostki...

1,798

Mi na szyi pojawiła się wysypka, ale już schodzi. Pewnie z nerwów.

1,799

ooooooo a ja nie mam żadnej wysypki.... na szczęście... może to od słońca macie??? U nas upał nie do zniesienia sad

1,800

Jejku, a u mnie wczoraj chłodny wieczorek i dziś też jest na razie podobnie. Istne błogosławieństwo, bo nie dało si wytrzymać.