1,751

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ojoj... dziękuję smile
Ja jestem przyzwyczajona do rozstań. Byłam kiedyś w związku, w którym zrywanie było częstsze niż komplementy. Potem znowu próba i znów porażka. Przypominało to reanimację martwego człowieka. W tym związku z kolei ostatnio przechodziliśmy kryzys, jakiś czas temu nagle się poprawiło i już było super, a teraz znowu bach! Przejdzie na pewno, a nawet jeśli będzie strasznie boleć (bo na razie to tylko złość czuję), to niech boli, niech będzie kara, zasłużyłam wiążąc się z nim, nauczę się szybciej reagować na facetów. Boję się tylko powrotu, że znowu przekręci mnie i spróbujemy raz jeszcze (też mamy za sobą rozstania).

1,752

Właśnie dlatego nie uznaję powrotów... sad

1,753

ja z moim mężem wróciliśmy do siebie ... wink nasze początki nie były łatwe, głównie przeze mnie, chyba pod skórą czułam, że będzie coś poważniejszego i na dłużej i się bałam, ale oczywiście nie żałuję wink

1,754

Nie wiem, może za ostro go potraktowałam, ale szczerze powoiedziawszy od jakiegoś czasu mam taką myśl, żebyśmy się jednak rozstali, ogarnęli i wtedy spróbowali jeśli już.

1,755

Dokładnie, nie ma się co spieszyć... Poukładaj sobie wszystko i jeśli będziesz chcieć to wtedy na spokojnie zaczniecie od nowa...

1,756

A ja dzisiaj mam urodziny smile Mam miły dzień i dobry nastrój smile

1,757

Wszystkiego najlepszego w takim razie.

Już się pogodziliśmy, heh

1,758

Emilko ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego! Dużo uśmiechu i spełnienia marzeń smile

Niechcemisie to dobrze smile Życzę, żeby już dobrze było...

A tak w ogóle, to rozmawiałam przedtem z koleżanką i u niej też jakieś nerwowe nastroje... Taki czas chyba... Ehh...

1,759

Na ja mam takie dziwne okresy wiosną. Do końca roku jeszcze tylko miesiąc i już mam opory przed chodzeniem do szkoły. wczoraj np. odpuściłam sobie, w piątek tak samo, w poprzedni poniedziałek też, a wcześniej pół tyg. mnie nie było.

1,760

Głowa mnie boli sad
Poza tym to się cieszę bo na Allegro idzie mi sprzedaż - przeważnie koszulki z nadrukiem i naklejki ale to zawsze coś ....

1,761

A ja dziś dostałam 5 z egzaminu smile

1,762

Yeah! Gratulacje smile
Ja mam egzaminy przed sobą jeszcze.

1,763

No ja też =/ Ale dwa mam już za sobą... I z obydwu mam 5 smile Muszę pilnować średnią, żeby nie stracić stypendium =/

1,764

Suuuper! Ja tak samo pilnuję. Stypendium nie mam, ale mam satysfakcję, poza tym chcę udowodnić coś sobie i sprawić radość rodzicom. Jutro biorę udział w konkursie historycznym dotyczącym życia i działalności gen. Sikorskiego i jeśli osiągnę wysoki wynik, zostanę zwolniona z egzaminu z historii.

1,765

To będę trzymać kciuki... smile

A u nas dziś niezła akcja była na mieszkaniu... Ale wszystko dobrze się skończyło smile Choć mam trochę wyrzuty sumienia, bo dawno tak nie nakłamałam...

1,766

właśnie dostałam na swoją skrzynkę pocztową cudowny mail z cudownym środkiem: 4 tabletki bierzesz i tracisz 6 kg wagi! W zyciu w to nie uwierze, a jak ktoś się da nabrać to jest bardzo, ale to bardzo nawiny i nie ma w głowie mózgu! Suplement się nazywa Braziol5 i to chyba nawiększe kolejne oszustwo świata!

[url]http://www.braziol5.com/glowna.html[/url]

Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2011-05-26 14:40:04)

1,767

ja jestem wykończona, ostatnio ma mnóstwo pracy, nie mam czasu na nic... i do tego net mi przerywa, co mnie starsznie irytuje - zwłaszcza jak mam dużo pracy i chcę szybko ja zrobić i powysyłać maile........ hmm

1,768

1,5 kg w ciągu kilku dni to i bez tabletki można zrzucić, ale na pewno nie bez diety i wysiłku... chyba że w wyniku zabiegu.

1,769

pytanie co nazwiemy "dietą" - aby zrzucić 1,5kg w kilka dni wystarczy po prostu przestać "w***przać" big_smile big_smile big_smile

1,770

Moja szwagierka zrzuciła 6 kg na diecie Dukana, ale już ma dosyć ....
Nastrój mam w normie. Jedziemy dzisiaj na mszę za mamę także zleci mi popołudnie szybko...Wczoraj był u nas mój brat z córeczką byli u okulistki i okazało się że mała ma astygmatyzm i musi nosić okularki...

1,771

[quote=justyna]pytanie co nazwiemy "dietą" - aby zrzucić 1,5kg w kilka dni wystarczy po prostu przestać "w***przać" big_smile big_smile big_smile[/quote]
No w sumie tak.
Moja znajoma zakupiła cudowny środek za ponad 200zł i ... przyszedł jej zwykły slodzik, a w ulotce było napisane, żeby stosować to zamiast cukru to się schudnie. Mówi, że faktycznie schudła tyle ile obiecywał producent, ale gdyby wiedziała, że to zwykły słodzik, kupiłaby go za kilka złotych i tak samo zastąpiła tabletką dwie łyżeczki cukru wsypywane do każdej herbaty i kawy.

1,772

Tutaj gdzieś pisałam o takim preparacie, którym posypuje się żywność i mniej je... nie pamiętam jak się nazywa...
Ja wróciłam już do domu i znowu się wkurzyłam na bratową.... jest okropną babą!!! Nawet do mieszkania nas nie zaprosiła .... siedzieliśmy na dworze czekając na brata i on zrobił nam kawę na dworze... dobrze że ciepło było ...

1,773

Niechchcemisie - to się uśmiałam!!! big_smile mogła po prostu zrezygnować ze słodzenia - nie dość, żeby nic nie wydała na cudowne preparaty, to jeszcze by zaoszczędziła na cukrze tongue

Emilia, no brak słów - a jakby padało to co?
ech... ja wróciłam ze skupu ciuchów, sprzedałam kilka swoich w których nie chodziłam, wiec mam kilka złotych dodatkowo i luźniej w szafie.... smile
zaraz będę robiła szpinak na obiad! smile

1,774

Szpinak, mniam mniam. Ja cukru do herbaty nie używam od 15-go roku życia, a kawy nie słodziłam nigdy - taki kawowy nawyk przejęłam po mamie. Jakoś tak wyszło z cukrem. Dziadek miał wysoki jego poziom i na jakiś czas zrezygnował ze słodzenia, a za nim podążył mój tato, również na jakiś czas. Wtedy z ciekawości spróbowałam i ja. Gorzka herbata tak bardzo mi zasmakowała, ten jej prawdziwy i niczym nie zmącony smak, że zaczęłam ją pić i tak już zostało. W tej chwili słodka herbata mi już po prostu nie smakuje do tego stopnia, że kiedy przez pomyłkę  napiłam się nie z tej szklanki co trzeba, wykrzywiłam usta. Czasami, kiedy jestem u znajomych, którzy nie znają historii mojego niesłodzenia słyszę:"Co ty, nie jesteś przecież gruba, daj spokój, posłódź sobie łyżeczkę chociaż, nie musisz się odchudzać." Ha ha ha big_smile Sęk w tym, że po pierwsze jestem gruba, a po drugie nie z tego powodu unikam cukru. W ostatnim czasie jednak, w związku z podwyżką ceny cukru, zaczęłam słyszeć komentarze w stylu:"Sylwia!!! Ona nie słodzi, takie koleżaniki możesz częściej zapraszać." big_smile

1,775

Jakoś mi smutno i tęskno sad