1,226

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Nie wiem czy taki zabieg podlega reklamacji sad

1,227

Tak sobie myślę, że te wszystkie spa to lekka ściema... "Cudotwórcy" na miarę Kaszpirowskiego wink

1,228

Spa są na tyle modne, że na pewno połowa z nich bazuje tylko na tym.

1,229

Ale na pewno to wielka przyjemność leżeć na masażu czekoladowym albo waniliowym .......

1,230

Ale zdecydowanie mniejsza płacić za niego taaaaakie sumy.... sad

1,231

Z tym to się zgodzę, ale jak rozmawiałam z tą Panią co mi robiła zabieg to jest wiele kobiet które potrafią dużo zapłacić za chwilę przyjemności...i to nawet 2-3 razy w tygodniu....

1,232

Ale jeśli ktoś wykonuwałby masaż niezbyt profesjonalnie to już inna sprawa. O takich pseudospa myślałam.

1,233

niech już przyjdzie wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja chcę słońce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1,234

U mnie szaro i ponuro............deszcz pada i spać się chce.....

1,235

Może by tak wyskoczyć do Spa? Kto jest chętny?

1,236

Ja bym wolała wyskoczyć na jakąś gorącą plażę......

1,237

ja chcę do SPA smile bardzo chętnie!

1,238

ale szaro i ponuro ............ ble.... okropnie dziś!

1,239

Przedwczoraj pięknie, wczoraj szaro i zimno, a dziś znów slońce i rozkoszne ciepło. najgorzej kiedy idę na noc do faceta nie wiedząc, że następnego dnia będzie zmiana pogody. Budzę się a tu zonk - za cienka kurtka na przykład.

1,240

dziś super pogoda, my właśnie wróciliśmy z długiego spaceru - nawet się trochę opalaliśmy big_smile
teraz niedzielny relaks poobiedni  smile

1,241

[quote=emilia_s292]Z tym to się zgodzę, ale jak rozmawiałam z tą Panią co mi robiła zabieg to jest wiele kobiet które potrafią dużo zapłacić za chwilę przyjemności...i to nawet 2-3 razy w tygodniu....[/quote]
ja też już byłam w spa ale szkoda by mi było tyle wydawać i do tego 3 razy w tygodniu ???

1,242

3x tygodniowo to chyba dla kobiet, które nie muszą w życiu robić nic innego niż ładnie wyglądać.

1,243

[quote=niechcemisie]3x tygodniowo to chyba dla kobiet, które nie muszą w życiu robić nic innego niż ładnie wyglądać.[/quote]
trzeba mieć i czas i pieniądze, nawet gdybym wygrała w duże pieniądze to i tak czasu nie mam..

1,244

Uważam że Spa to dla tych co muszą być młode i piękne np. aktorki, modelki itp.

1,245

Mi też byłoby szkoda pieniędzy na Spa.... faktycznie to chyba dla kobiet które muszą TYLKO ładnie wyglądać....

1,246

Można ładnie wyglądać i bez Spa, a maszkarom nie pomoże nawet codziennie odwiedzane smile

1,247

Ale są kobiety, które są ładne ale z wiekiem ta skóra niestety zaczyna wisieć i wtedy pewnie się decydują na taki zabieg smile

1,248

ech... cóż, pomarzyć można wink

a ja sobie właśnie piorę sweter który kupiłam w lumpeksie - taki dłuższy przed kolana brązowy smile

1,249

Kurcze, już dawno nie byłam w lumpeksie smile Teraz to częściej się wymieniam na portalach niż chodzę do sklepu smile

1,250

oj ja też powinnam się wybrać na zakupy, na poprawę humoru ( bo coś mi humor ostatnio szwankuje)