Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Spokojnie , wiosna jest!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie , wiosna jest!
jest chociaż ponura! syn wczoraj przyniósł mi ze spaceru bazie i kwiatuszki żółtego podbiału!!! a w ogródku mam przebiśniegi, już teraz musi być wiosna!
![]()
ja mam super nastrój, a jak jesteście ubrane? Ja mam rybaczki z jeansu, kozaczki czarne, rękawiczki.
Ja mam cudowny nastrój bo byłam z małą u okulisty i WSZYSTKO W PORZĄDKU!!!! Tak się bałam o te jej oczka...
u mnie szaro i ponuro, czekam na ostatniego pacjenta i do domu...
ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...
[quote=agf]ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...[/quote]
napij się winka to od razu świat nabierze barw
ja kończę pisać artykuł, idzie mi wyjątkowo lekko, ciekawe jak ocenię go jutro "na trzeźwo" ![]()
Ja mam całkiem dobry....słońce nadal przyświeca mi...mąż idzie z małą na spacer a ja biorę się za obiad a popołudniu teściowa wpadnie na kawę..
dziś pięknie u mnie!
Jest SŁOŃCE, jest ciepło, jest WIOSENNIE! Mam nadzieję, że tak zostanie ![]()
[quote=pinkmause]Jest SŁOŃCE, jest ciepło, jest WIOSENNIE! Mam nadzieję, że tak zostanie
[/quote]
ja też bo wywiozłam zimową kurtkę do Babci i wymieniłam już opony ![]()
kurier przyniósł mi książkę "Dobrze jest jak jest" którą WCZORAJ wygrałam - ale tempo ![]()
i co ciekawe, kurier był ubrany w koszulkę z krótkim rękawem!! WIOSNA na całego
Ja jeszcze nie dostałam swoich książek , czekam na nie bardzo!
narazie jest OK
słońce za oknem ![]()
Tak, tak - zapowiada się cudny dzień.
Nastawiam pranie ![]()
ja miałam wczoraj i pościel wywaliłam na balkon , zapach nieziemsko świeży!
Mi głowa pęka od rana i jeszcze jak składałam wnioski do przedszkoli to te panie mówiły, że mamy niewielkie szanse na przyjęcie córki...
[quote=emilia_s292]Mi głowa pęka od rana i jeszcze jak składałam wnioski do przedszkoli to te panie mówiły, że mamy niewielkie szanse na przyjęcie córki...[/quote]
zaczekaj nie panikuj może sie uda!
[quote=justyna][quote=agf]ponuro i jakoś egzystencjonalnie smutno...[/quote]
napij się winka to od razu świat nabierze barw
ja kończę pisać artykuł, idzie mi wyjątkowo lekko, ciekawe jak ocenię go jutro "na trzeźwo"
[/quote]
ech, czasem to faktycznie pomaga ... jutro spotykam się wieczorem z przyjaciółką, więc duża szansa, że sprawdzę ![]()
Oj, napiłabym się winka....
Za oknem piękna pogoda mam dobry humor! okna w kuchni i dużym pokoju umyte zostają jeszcze u córek! Balkon czysty!
U mnie też ślicznie, kolejne pranie czeka na wywieszenie na podwórku, kot grzeje się na schodach; jeszcze moment a sama się do ogrodu przeniosę
![]()
Aż miło mi się robi jak patrze na to słoneczko za oknem....po południu mam w planach dłłługgggggi spacerek...
spokojnie w pracy, słońce świeci mi przez okna, nie jest najgorzej ![]()
Mnie od razu humor sie poprawił od takiej pogody!
a dziś już mały piątek!
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź