726

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

[quote=pinkmause]US to chyba teraz większość z nas odwiedza - a takie już kolejki smile[/quote]
ja wysyłam pocztą - szkoda mi czasu na te kolejki...

727

ja potrzebuję potwierdzenie z pieczątką i niestety muszę stać sad

728

[quote=admin]Drogie forumowiczki - niebawem redakcja i admin mają za zadnie wypromować nasze cudowne forum w sieci i na stronie głównej. Już niebawem na stronie głównej portalu będą ostatnie posty z forum - czyli każdy będzie widział, że jest możliwość porozmawiania również tutaj. Obecnie forum jest troszkę ukryte stąd ten marazm, a przecież ludzie mają mnóstwo problemów zdrowotnych i związanych z urodą - a to jest odpowiednie miejsce aby sobie pomagać... Jeszcze chwilka a forum będzie rozpropagowane jak nigdy![/quote]

Fajnie, bo jak wróciłam tu po półtora miesiąca niebytności (niestety) to powiem szczerze, że zdziwiłam się bardzo, że tak tu pusto. Co prawda blogi i galeria są fajne, ale co innego pogadać z żywymi ludźmi smile

729

Pewnie że fajnie by było jak by tu nas więcej dyskutowało....poczekamy zobaczymy....
U mnie dzisiaj prawie wiosennie....słoneczko świeci....woda stoi na chodnikach.....

730

Zazdroszczę - u mnie słońca nie uświadczysz, jest takie zasnute niebo, tak szaro i nieciekawie

731

[quote=agf][quote=admin]Drogie forumowiczki - niebawem redakcja i admin mają za zadnie wypromować nasze cudowne forum w sieci i na stronie głównej. Już niebawem na stronie głównej portalu będą ostatnie posty z forum - czyli każdy będzie widział, że jest możliwość porozmawiania również tutaj. Obecnie forum jest troszkę ukryte stąd ten marazm, a przecież ludzie mają mnóstwo problemów zdrowotnych i związanych z urodą - a to jest odpowiednie miejsce aby sobie pomagać... Jeszcze chwilka a forum będzie rozpropagowane jak nigdy![/quote]

Fajnie, bo jak wróciłam tu po półtora miesiąca niebytności (niestety) to powiem szczerze, że zdziwiłam się bardzo, że tak tu pusto. Co prawda blogi i galeria są fajne, ale co innego pogadać z żywymi ludźmi smile[/quote]
Tak powinno sie tu zaglądać częściej!

732

i pisać też smile nie tylko zaglądać, chociaż z drugiej strony samemu do siebie trudno pisać big_smile

733

no właśnie - co wchodzę to żadnych nowych postów...

734

dziewczyny ! wiosna sie zbliża to może i wiosna zakwitnie na forum! Będziemy mieć więcej tematów do rozmów!

735

ja już nie wierzę, wtedy wszyscy pójdą na spacer... smile

736

wiosna smile
i nawet katar mi przechodzi wink

737

ciekawe jak długo  ta wiosna... zresztą więcej czasu na pisanie chyba zimą - przynajmniej u mnie

738

Ja dzisiaj mam dobry nastrój....słońce nadal świeci...

739

u mnie też świeci smile ale jakoś nie mogę się dobudzić, dziwactwo big_smile

740

ale tu cisza ...
mnie boli prawe oko... jakieś zapalenie mi się wdało sad

741

Wiosna - radosna! Pamiętajcie! I żadnych chorób!

742

[quote=biedroneczka4]Wiosna - radosna! Pamiętajcie! I żadnych chorób![/quote]

Hi hi hi - gdyby wystarczyło tylko pamiętać...

743

Niech ta wiosna się już zacznie, bo mnie tak głowa łupie ostatnio wciąż! Raz słońce, raz chmury, raz śnieg - zwariować można od tych zmian!

744

Tak tu pusto! do kogo pisać jest tylko nasz adminek! ale też sobie pewnie zaraz pójdzie!

745

jadę do sklepu po wodę i pomidory smile
zrobiłam ogórkową i kapustę z grzybami
a na kolację resztki wczorajszej pizzy big_smile

746

ja dostałam dobry przepis na pizze i będę robić w sobote!

747

[quote=biedroneczka4]ja dostałam dobry przepis na pizze i będę robić w sobote![/quote]

Jak możesz to podaj przepis na pizzę, bo jestem od  niedawna posiadaczką prodiża (ni miałam piekarnika wcześniej) i jakaś pizza chodzi mi po głowie smile

748

Ja dzisiaj jestem radosna, dotleniona i optymistycznie nastawiona do wszystkiego. Jednak słońce czyni cuda. U mnie było dzisiaj +7 stopni w cieniu i aż zapachniało wiosną smile

749

[quote=agf][quote=biedroneczka4]ja dostałam dobry przepis na pizze i będę robić w sobote![/quote]

Jak możesz to podaj przepis na pizzę, bo jestem od  niedawna posiadaczką prodiża (ni miałam piekarnika wcześniej) i jakaś pizza chodzi mi po głowie smile[/quote]
znajde chwilkę czasu to ci podam na pewno, moja ciotka robi tą pizze i jest '' niebo w gębie'' Pozdrawiam!

750

mniam, nie mogę się doczekać smile