Odp: jaki nastrój macie dziś...?
jak wam zazdroszczę! mnie jakaś niemoc dopadła i nic mi się nie chce
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak wam zazdroszczę! mnie jakaś niemoc dopadła i nic mi się nie chce
proponuję duuuuuużo soku z marchewki - postawił mnie na nogi raz dwa
ja od kilku dni wciąż gadam o pomidorach z krzaczka [b]TĘSKNIĘ[/b] !!!!!!
ja się ratuję koktajlowymi - przynajmniej pachną pomidorem...
ja chciałabym zjeść malinowego pomidorka ze śmietanką i cebulką
Ja dzisiaj mam okropny nastrój...moje oko jest w opłakanym stanie.... ale cieszę się bo wygrałam książeczki dla Weroniki na MIniMini
oko się zagoi, ale niestety potrwa to chwilkę i to dłuższą
Wyglądam okropnie!!! Chociaż ten kolor bordowy na całej powiece i łuku brwiowym bardzo ładny...taki intensywny..
ja kiedyś oberwałam dokładnie w łuk brwiowy takimi wielkimi ciężkimi drzwiami od chłodni... mój stan był opłakany, ale do pracy akurat wtedy musiałam chodzić ...
ja dostałam od syna drewnianą łyżką - też widok był cudowny
To widzę że każda z nas miała takie przypadkowe uderzenia!
[quote=emilia_s292]To widzę że każda z nas miała takie przypadkowe uderzenia![/quote]
Kochana, ja takich historii mam tysiące
najlepsza jest ta najbardziej tragiczna w skutkach - wsiadając do samochodu rozgruchotałam sobie rzepkę w lewym kolanie - ból nie do opisania! pogotowie, stół operacyjny... brrr a wszystko na dodatek daaaleeeeko od domu
Plus tej odległości był taki, że dostałam odszkodowanie, no i dużo lepszą opiekę. Jak wróciłam do Polski rehabilitanci pytali skąd mam takie ładne szwy, no i kiwali głowami ze zrozumieniem jak mówiłam, że nie z polskiego szpitala
To przy tym moje oko to nic!
dzień dobry
narazie taka mini wiosna za oknem, ale podobno po weekendzie ma być znowu mróz - teraz się stopi, a potem zamarznie... będzie niebezpiecznie...
mogłoby już zacząć topnieć - już wyliczają ile wody powstanie ze śniegu
U mnie topnieje i wszędzie woda. Martwię się nóżkami małej....
u mnie też topnieje - słonko świeci tak pięknie i jest naprawdę cieplusio
Nikt tu już nie zagląda, smutno!
dzień dobry :-)
ja mam jakieś wahania nastroju ostatnio - raz się śmieję chwilę potem beczę bez powodu... ech, życie kobiety lekkie nie jest ;-)
Niestety kobieta to skomplikowana postać......ja wybieram się zaraz w okularach do urzędu skarbowego...
US to chyba teraz większość z nas odwiedza - a takie już kolejki
Kolejki są okropne! Szkoda ,że na forum takie pustki! Pozostali nieliczni...
niestety, nic na to nie poradzę, a wielka szkoda ...
Drogie forumowiczki - niebawem redakcja i admin mają za zadnie wypromować nasze cudowne forum w sieci i na stronie głównej. Już niebawem na stronie głównej portalu będą ostatnie posty z forum - czyli każdy będzie widział, że jest możliwość porozmawiania również tutaj. Obecnie forum jest troszkę ukryte stąd ten marazm, a przecież ludzie mają mnóstwo problemów zdrowotnych i związanych z urodą - a to jest odpowiednie miejsce aby sobie pomagać... Jeszcze chwilka a forum będzie rozpropagowane jak nigdy!
To całkiem dobry pomysł, bo jest faktycznie mało ciekawie jak na razie, nawet stali bywalcy się wykruszają...
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź