Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
Ja zamiast brokatowych postawiłam na perłowe. Teraz mam metaliczny odcień szarości
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja zamiast brokatowych postawiłam na perłowe. Teraz mam metaliczny odcień szarości
U mnie ta nowa odżywka eveline 6in1 Care & Colour w różowej wersji. Fajna jako odżywka jako lakier mniej bo źle kryje. Trzeba nakładać porządne dwie warstwy.
Żona kolor zawsze robi klasyczną czerwień.
Jednak 6in1 od eveline na dłuższą metę się nie sprawdza;/ Wróciłam do odżywki 8w1 i na długo pozostanie na moich paznokciach bo z tą obskubaną płytką żaden lakier na nich ładnie nie wygląda A z resztą są w takim stanie że nie ma sensu męczyć ich kolorami...
No takie 6in1 to już troche przesada moim zdaniem.
Ostatnio edytowany przez kuba67d (2017-03-06 09:27:03)
Przesada to taka forma reklamy
Jak macie problemy z pazurkami to zobaczcie sobie Semilac SPA. Genialna opcja bo daje dużo właściwości takicj jak złuszczania poprzez odtruwanie, nawodnienie aż po wygładzenie paznokci.
Miętowy:)
Niebieski w kilku odcieniach.
He, ciekawe U mnie standard- odżywka eveline 8in2...
Niewidzialny Właśnie próbuję się zdecydować, którym by tu pomalować
Aktualnie żółty i szary. Jutro zmiana, a na jaki tego jeszcze nie wie nikt.
"Naprawiłam" paznokcie mocząc je w oleju lnianym i już mogę używać kolorowych lakierów;) Mam czerwone i na jakiś czas przy tym kolorze pozostanę
Ciemny kolor u mnie dzisiaj, bordowy
Czerń Krótkie, czarne pazurki
Ja mam zielone i żółte. Wiosny nie ma to sobie chociaż zafundowałam wiosenne kolory na paznokciach.
samą odżywkę. swoją drogą testuję nowość, ciekawa jestem jak się sprawdzi na dłuższą metę.
matowy nude
Ja juz czuje lato, wiec u mnie letnie kolorki. Mam lakier ice chic z GR numer 80 i na wskazujacych holo nr 1 tez z GR. uwielbiam bawic sie kolorkami a te lakiery sa swietne.
Granat
Czerwone
Chabrowe i fuksje
Czerwień na dłoniach i stopach, choć w innych odcieniach.
Ja mam pomalowane w arbuzki
A ja dzisiaj przez pośpiech wyszłam z domu z jednym pomalowanym paznokciem
Wczoraj sprawdzałam jak będzie wyglądał błękitny odcień, bo raczej wolę czerwienie, brązy, czernie, róże, fiolety, pomarańcze. No i pomalowałam jeden paznokieć. Jakoś tak potem nie było czasu na resztę, a dzisiaj rano chciałam dłużej pospać i w konsekwencji opuściłam dom z jednym niebieskim paznokciem Wygląda... dziwnie
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź