Temat: czy warto kupować testery
jak w temacie czy używałyście kiedyś testerów? w sieci jest tego bardzo dużo ale czy warto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie czy używałyście kiedyś testerów? w sieci jest tego bardzo dużo ale czy warto?
ja używałam i używam
ostatnio zastanawiałam sie nad kupnem bo trzeba przyznać że cena testera jest atrakcyjna w porównaniu do oryginału ale czy zapach jest tak samo trwały?
ja tez używam
wiesz to zależy gdzie je kupujesz bo wiadomo ze na nieznanych stronach mogą dać podróbki jednak prawdziwe tzn orginalne sa okey przynajmniej ja tak miałam a mam już 10 sztuk
dla mnie widać roznice ale jakos się tym nie przejmuje mam dużo i tanio nie lubie przeplacac
a wychodzi taniej nawet jeżeli np. trzeba użyć dwukrotnie
wlasnie i nie zaluje się jak zapach się nie spodoba, ja lubie francuskie perfumy a wy ?
mi ostatnio spodobał się zapach od Beyonce i właśnie widziałam w sieci dość sporo testerów które są o połowe tańsze
oo a jaki to zapach tak mniej więcej ? ja preferuje słodkie i cutrusowe np. dkny
Beyonce Pulse Nyc ale Beyonce Pulse też jest fajny i właśnie taki bardziej słodki
zaciekawilas mnie może wyprobuje przy okazji kolejnej
a probowalas zamienikow tzn nallewanych perfum?
nie próbowałam, a polecasz?
dostałam właśnie na urodzi i osobiście powiem ze slicznie pachna wydajne i niedrogie ( wiem bo bylam przy kupnie bym mogla wybrać sama zapach )
teraz to Ty mnie zaciekawiłaś, chyba muszę się wybrać do miejsca z tymi perfumami
polecam firme refan z tej mam nr 99 dla mnie sa sliczne ale samej nazwy nie pamiętam
Jeżeli są dużo tańsze to śmiało warto kupić Kiedyś kupiłam i byłam bardzo zadowolona z wyboru, czy był słabszy ? Może troszkę.
tak zachwali wszyscy, że ostatnio kupiłam i nawet jestem zadowolona
ciesze się ze ci się podobają, a jaki zapach?
Beyonce Pulse Nyc, podobno nuty zapachowe to :
nuta głowy: gruszka, malina, granat, jaśmin, piwonia
nuta serca: orchidea
nuta bazy: babeczka cupcake, paczula
Każdy tester, którego używałam trzymał się dłużej niż normalne perfumy, dlatego uważam, że warto
Też uważam, że warto. Mam wrażenie, że tester jednak dłużej się trzyma.
jak dla mnie to się kompletnie nie opłaca!
zawsze kupuje tacie tester hugo bossa dark blue i jest w niebo wziety poza tym uwazam ze sie oplaca bo cena jest przystepna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź